Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg ennyire a külső számít?
Mégis mit fejlesztesz?
A varánuszarcra nincs megfelelő reakció, ott nincs egy kommunikációs "magas labda" amit lecsaphatsz. Két dolgot tehetsz, elkulloghatsz vagy pofán csapod, vérmérséklet szerint.
Én azt mondom igen az számít. Megosztanám a saját történetemet:
Átlagos testalkattal, se sajnos nem valami szép arccal áldott meg a sors.
Emiatt nem voltam elkeseredve úgy voltam vele majd az élet más területein jó leszek. Évek óta járok pszichológushoz, önfejlesztek, és aktívan edzek, elég szép eredményekkel.
Pártalálás terén 0-ról indulva ez idő alatt kerek nagy 0-ra jutottam. Azaz semmit nem értem el. :D
Bár jó szándék vezérli ezeket az embereket de a vigasztaló ál-bölcsességeket semmiképpen se vegyétek komolyan. A legjobb amit javasolhatok hogy tanuljatok meg n szenvedni emiatt és másban örömöt találni, aztán ha egy lehetőség mégis be jön csapj le rá.
Sajnos ilyen ez a modern világ, az alapján értékelnek egy embert értékesnek vagy értéktelennek ami alapján végképp nem kellene. A modern világ rákfenéje ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!