Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg ennyire a külső számít?
11/25 A kérdező kommentje:
Az a vicces,hogy egy 26 éves egyetemi végzettségű pénzügyi vezető kolleginával is jóba volt pár hónapig titokban. Én próbáltam felé közeledni de szinte észre se vett. Miután ezt megtudtam már nem is volt kedvem hozzá.
Kemény dolgok ezek gyerekek, és így ne keseredjen el az ember, hogy ennyire nincs esélye normális nőt találni. Sajna én is hiába vagyok fent társkeresőkön semmi esélyem, mert nem nézek ki olyan jól, mint a konkurencia, aki mindent visz. Pedig rondának sem érzem magam. Mai világban mintent vagy semmit. Aki az átlagba tartozik külső szempontjából, annak nem terem babér manapság.
25F
2017. máj. 21. 17:24
Ezért hagytam fel azzal,hogy társat keressek, majd az én ép hogy átlagos fejemmel lesz sikerem a nőknél,miközben majd minden 10.férfi jobban néz ki nálam. Ezt a "legyen jó külsőd, a többi nem nagyon számít" dolgot én is megtapasztaltam nem egyszer a környezetemben, gyerek korban és felnőtt korban egyaránt,de persze mindjárt megkapom azt,hogy ez nem így van, ezt biztos csak álmodtam.
2017. máj. 21. 17:54
Valószínűleg férfiasabban is viselkedik és pl. eszébe sem jutna itt picsogni, mert az egyik kollégáját jobban szeretik a nők.
2017. máj. 21. 18:24
egyet kell értenem,az átlagos külső sem elég semmire sem. aztán még csodálkoznak mennyi az egyedülálló ember... nem jut minden csajnak szuper jóképű pasi.
2017. máj. 21. 18:35
A 14-es tuti egy csaj birom ezeket a beszolásokat
2017. máj. 21. 18:46
Nem vagyok csaj, ettől függetlenül el lehet gondolkozni azon, amit írtam. Lehet, bonyolultabb kicsit az élet annál, hogy a jóképű srácot csak és kizárólag a külseje miatt szeretik és érdemes mélyebben is a dolgok mögé nézni.
2017. máj. 21. 18:50
Akkor mégis mi, haverom?
Hogy tud bánni a nőkkel? Hogy tudja hogy kell leteperni a szöveggel? Hogy gyakorlott az ágyban? Ja hogy ez is azért van mert jól néz ki. Akkor miről beszélünk?
2017. máj. 21. 18:55
A gondolkodásmódjára és a viselkedésére gondolok. Persze egy jóképű srácnak könnyebb ezeket elsajátítania (ha úgy nézel ki, mint amit a társadalom elvár, könnyebben azonosulsz ezzel a szereppel), de másoknak sem lehetetlen és egy nem klasszikus értelemben jóképű férfi is simán lehet hasonlóan sikeres. Emellett nyilván a külsődön is érdemes dolgozni, mert rengeteget ki lehet belőle hozni, ha beleteszed a munkát (idézem a kérdés szövegéből: sportos alkat, jó öltözködés - ezek csak rajtad múlnak).
2017. máj. 21. 19:14
Nem értek egyet.
A nagy büdös semmire önbizalma csak a hülyéknek lesz, nekik viszont teljesen mindegy.
A sikeres ember sikerei nem felnőtt korban kezdődnek, nézd csak meg a kiskamaszok viselkedését. Már ott eldől kiből lesz az alfahím. És még csak véletlenül sem az erőszakos kisköcsögből hanem abból aki már akkor is a legjobban hasonlít külsőleg az ideálra.
Ő még ha akarja sem tudja elrontani. Mire 18 lesz, már megszerezte azt a mennyiségű tapasztalatot, amit sem te, sem én nem fogunk már átélni soha.
Jó eséllyel húsz évesen már meg is unja a nőket és ha nem vigyáz, ITT tudja elrontani az életét, illegális anyagokkal...
2017. máj. 22. 14:20
Kapcsolódó kérdések: