Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhelyeken úgy szoktam csajozni, hogy a pultnál fizetéskor előveszek egy köteg pénzt, ami arany pénzcsipesszel van összetűzve. Mi a véleményetek róla?
Az igazság az, néha szoktam olvasgatni ezt az oldalt, és érdekel, ismeretlenül ki mit gondol erről.
Amúgy a való életben sokan csinálják, és tényleg elég sikeres módszer.
ismerőseim is hasonlóképpen szokták csinálni.Nem hordok pénztárcát, csak papírpénz van nálam, az aprót mindig borravalónak otthagyom.
A pénzcsipeszbe a kocsim márkajele van belegravírozva.
Mindenféle korosztályú és végzettségű nővel és lánnyal megismerkedtem így, szóval nem csak azoknak jön ez be, akik állítólag a pénzre mennének.
Szóval ki hogy látja?
Azok a nők, akik csak emiatt ismerkednek veled, azok pénzéhesek... végzettségtől, melótól függetlenül. Nemcsak a szabadnapos k...nak felöltözött nők lehetnek pénzéhesek.
Én, ha mellettem csinálnád ezt, nem gondolnék semmi különöset. Ha mellé még kacsingatnál rám vagy méretgetnél, akkor meg kiröhögnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!