Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szórakozóhelyeken úgy szoktam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szórakozóhelyeken úgy szoktam csajozni, hogy a pultnál fizetéskor előveszek egy köteg pénzt, ami arany pénzcsipesszel van összetűzve. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Az igazság az, néha szoktam olvasgatni ezt az oldalt, és érdekel, ismeretlenül ki mit gondol erről.

Amúgy a való életben sokan csinálják, és tényleg elég sikeres módszer.

ismerőseim is hasonlóképpen szokták csinálni.Nem hordok pénztárcát, csak papírpénz van nálam, az aprót mindig borravalónak otthagyom.

A pénzcsipeszbe a kocsim márkajele van belegravírozva.

Mindenféle korosztályú és végzettségű nővel és lánnyal megismerkedtem így, szóval nem csak azoknak jön ez be, akik állítólag a pénzre mennének.

Szóval ki hogy látja?

#hétköznapiélet
2017. máj. 21. 12:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

Rongyrázás.

Mondjuk én is úgy szoktam fizetni, hogy előveszem a papírpénzeimet és az aprókat és megnézem, hogyan erdemes... Na de szerintem egy egész kötegnyi pénzt ott lebegtetni elég gáz. Egyértelmű lenne nekem, hogy a pasi fel akar vágni, ráadásul ezzel akar bevágódni... Már maga a tény, hogy "pénzért akar megvenni", taszít. Az aranycsipeszről nem is beszélve... Too much!

Most biztos jönnek a lepontozások, de ez csak egy őszinte vélemény volt.

19

2017. máj. 21. 13:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Remélem olyan balfsz módjára megnyomod jobban az ujjaddal és szétszóródik a padlón az egész. :)
2017. máj. 21. 13:15
 13/23 anonim ***** válasza:
95%
Ennél már csak az a jobb, ha valaki a hagyományos pénztárcáját teleteszi 500-asokkal. Így amikor fizet, úgy látszik hogy egy köteg papírpénz van nála, közben meg csak 10-20 ezer. :D
2017. máj. 21. 13:25
 14/23 anonim ***** válasza:
Én meg a John Deere kulcsával szoktam villogni, de nagy ritkán a New Holland-al járok el otthonról.. De régen, míg apu Bentley-e nem volt összetörve(én voltam), azzal csapattam a városba.... A szemét nem adja ide a BMW Plugin Hibrid-jét, marad a régi 1002-es Moszkvics, meg a két traktor...
2017. máj. 21. 13:37
 15/23 anonim ***** válasza:
63%
Amit te csinálsz arra a helyes kifejezés nem a csajozás hanem a prostik felszedése. Nincs azzal baj. De egy normális nő ettől nem ájul el. Mondjuk normális nő nem is való hozzád, úgyhogy ez egy win-win szituáció.
2017. máj. 21. 13:52
 16/23 anonim ***** válasza:
62%

Nokent irom: baromira nem erdekelne, max kirohognelek.

Egyreszt nekem is van penzem, kocsim, jo munkam, baromira nem erdekel, hogy neked mennyi van.

Masreszt meg ez nekem azt sugallja, hogy a pali valamit marhara kompenzalni akar, vagy irto kicsi a farka, vagy baromi ronda, vagy eszmeletlen szanalmas (esetleg mindharom).

Ha mar felvagas, akkor egy arany AmEX kartya sokkal menobb, es nem ilyen kisstilu. Egyebkent meg aki valóban gazdag, és nemcsak rongyrazo, akkor az egyáltalán nem teszi ki a kirakatba amije van, utolag viszont ra lehet jonni.

A férjemet pl mikor megismertem, abszolut nem keltette gazdag ember benyomasat, nem hordott kulonosebben markas cuccokat, illetve volt egy szakadt fiat puntoja. Ez kb baromira nem erdekelt mikor osszejottunk, kesobb derult ki hogy eleg gazdag csaladbol szarmazik, tobb ingatlanjuk van, stb. Szoval nem savanyu a szolo, mielott azt irna valaki...

2017. máj. 21. 14:00
 17/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem minden csaj a pénzre bukik vegyétek már észre, am elég beképzelt dolog mutogatni a lóvéd.. döntsd el hogy egy pénzes divat pcsa kell vagy egy normalis csaj. 22/L
2017. máj. 21. 15:07
 18/23 anonim ***** válasza:
Engem mindig a férfiak hívnak meg egy italra. A pult közelében évek óta nem jártam a kedvenc helyemen sem.
2017. máj. 21. 16:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálam szart se érnél vele.

Max azokná a csajokná akiknek fontos a pénz.

2017. máj. 21. 16:22
 20/23 anonim ***** válasza:

"Mindenféle korosztályú és végzettségű nővel és lánnyal megismerkedtem így, szóval nem csak azoknak jön ez be, akik állítólag a pénzre mennének. "

minden korosztályú és iskolai végzettségű között vannak, akik csak a pénzre mennek. te ezeket találtad meg. a legtöbb embernek kifordul a gyomra, az ilyen köteg pénzes fszkalapoktól. :D

2017. máj. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!