Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért nem szerveznek ilyen PUA tábor jellegű dolgot?
Létezik női "PUA", nem tábor, de könyv. Arról szól, hogyan lehet komoly kapcsolatra férfit találni. És szó sincs benne rúzsról, sminkről. Én olvastam, alkalmaztam is több pontját és bevált. Ahogy a férfi PUA, ez sem arról szól, hogy egy kiszemelt pasit hogyan hálózz be, hanem arról, hogy hogyan találd meg az összhangot az általad kívánt kapcsolatra nyitott férfiakkal.
A könyv címe "Catch him and keep him".
#20: bármilyen hihetetlen, nem volt célom a női kommentközönséget magam ellen hangolni (bár sikerült). Egyszerűen annyit írtam, hogy a nők nagy része neveltetéséből adódóan nem kezdeményező típus, tehát egy ilyen tábornak nincs létjogosultsága. Ahhoz, hogy ilyen tanfolyamot/tábort/könyvet érdemes legyen szervezni/tartani/írni, ahhoz teljes paradigmaváltás kell, hogy a nők ne érezzék nőietlennek azt, ha nekik kell egy kapcsolatot kezdeményezniük, ne érezzék magukat megbélyegezve (férfiak részéről általában nem túl vonzó, ha "rámászik" egy nő, nők pedig nagyon gyakran el is ítélik azt a nőtársukat, aki kezdeményez egy férfinél), egyáltalán, hogy egy párkapcsolatban a szerepeket ne az határozza meg, hogy ki milyen nemű, vagy legalábbis ne elvárásszerűen. Ez vonatkozik a férfi oldalra is, tehát ne legyen idegen a gondolat egy férfitől, hogy mondjuk kisgyerekkel otthon maradjon (ez a gyes, azt hiszem), vagy hasonló. Nyilván megvannak a fizikális különbségek, amik miatt mindig is lesznek "férfi" munkák, egyszerűen azért mert a legtöbb nő fizikailag nem alkalmas az elvégzésére. Ismét hangsúlyozom, ezek mind lehetőségek, és nem elvárások.
A sokszor dobált "dehát a nők egyenjogúságot akarnak" érv itt használhatatlan, az egyenjogúság munkahelyen, fizetésben, lehetőségekben stb. kell hogy megjelenjen, nem kell ebből párkapcsolati kérdést csinálni. Nem azért nem kezdeményeznek a nők, mert nem tehetik meg jogilag, hanem mert nem ilyen a szemléletmóduk. Ezen kellene változtatni, ahogy azt már fentebb kifejtettem.
Továbbra is lehet lepontozni.
#10 voltam, 22/F
jajj kérdezőő ezt te se hiszed el, hogy pár benyögött poénnal, meg hogy megfogja a kezedet azzal már kedves és vicces lesz, és lefekszel vel?!
hagyd már....kint a való életbe még le se köpnéd!
mekkor gáz ez az oldal...pedig 10 éve itt vagyok, de iylen szintű álszenteskedés sosem volt.
" tinderen egy undoritóan dagadt nőnek is van napi 10 matchje. Àtlagos pasinak meg évi 10. Ha egy nőnek nem megy, az csak az ő hibája!"
Ez de hülyeség, öcsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!