Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem szerveznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem szerveznek ilyen PUA tábor jellegű dolgot?

Figyelt kérdés
Nem kettős mérce ez? Csomó nőt ismerek, akinek nagyon nehezen megy a társkeresés, nem talál normális pasit, csak szexre akarják használják..... Ők is szeretnének normális átlagos férfit találni..
2017. máj. 21. 08:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
tinderen egy undoritóan dagadt nőnek is van napi 10 matchje. Àtlagos pasinak meg évi 10. Ha egy nőnek nem megy, az csak az ő hibája!
2017. máj. 21. 11:56
 22/30 A kérdező kommentje:
15. A belinkelt képen lévő férfi igenis tud vonzó lenni....ha van olyan kisugárzása....és olyan személyisége
2017. máj. 21. 12:06
 23/30 anonim ***** válasza:

Létezik női "PUA", nem tábor, de könyv. Arról szól, hogyan lehet komoly kapcsolatra férfit találni. És szó sincs benne rúzsról, sminkről. Én olvastam, alkalmaztam is több pontját és bevált. Ahogy a férfi PUA, ez sem arról szól, hogy egy kiszemelt pasit hogyan hálózz be, hanem arról, hogy hogyan találd meg az összhangot az általad kívánt kapcsolatra nyitott férfiakkal.

A könyv címe "Catch him and keep him".

2017. máj. 21. 13:01
 24/30 anonim ***** válasza:

#20: bármilyen hihetetlen, nem volt célom a női kommentközönséget magam ellen hangolni (bár sikerült). Egyszerűen annyit írtam, hogy a nők nagy része neveltetéséből adódóan nem kezdeményező típus, tehát egy ilyen tábornak nincs létjogosultsága. Ahhoz, hogy ilyen tanfolyamot/tábort/könyvet érdemes legyen szervezni/tartani/írni, ahhoz teljes paradigmaváltás kell, hogy a nők ne érezzék nőietlennek azt, ha nekik kell egy kapcsolatot kezdeményezniük, ne érezzék magukat megbélyegezve (férfiak részéről általában nem túl vonzó, ha "rámászik" egy nő, nők pedig nagyon gyakran el is ítélik azt a nőtársukat, aki kezdeményez egy férfinél), egyáltalán, hogy egy párkapcsolatban a szerepeket ne az határozza meg, hogy ki milyen nemű, vagy legalábbis ne elvárásszerűen. Ez vonatkozik a férfi oldalra is, tehát ne legyen idegen a gondolat egy férfitől, hogy mondjuk kisgyerekkel otthon maradjon (ez a gyes, azt hiszem), vagy hasonló. Nyilván megvannak a fizikális különbségek, amik miatt mindig is lesznek "férfi" munkák, egyszerűen azért mert a legtöbb nő fizikailag nem alkalmas az elvégzésére. Ismét hangsúlyozom, ezek mind lehetőségek, és nem elvárások.

A sokszor dobált "dehát a nők egyenjogúságot akarnak" érv itt használhatatlan, az egyenjogúság munkahelyen, fizetésben, lehetőségekben stb. kell hogy megjelenjen, nem kell ebből párkapcsolati kérdést csinálni. Nem azért nem kezdeményeznek a nők, mert nem tehetik meg jogilag, hanem mert nem ilyen a szemléletmóduk. Ezen kellene változtatni, ahogy azt már fentebb kifejtettem.

Továbbra is lehet lepontozni.

#10 voltam, 22/F

2017. máj. 21. 14:22
 25/30 anonim ***** válasza:
56%
Én is valami olyasmit tapasztalok, hogyha a házimunkáról van szó, akkor rejtélyes módon eltűnnek a nemi szerepek és egyenjogúság van, egyéb esetekben ami korábban is a férfi feladata volt, az valami furcsa oknál fogva maradjon meg továbbre is csak a férfi feladata. Meg kell hagyni érdekes 1 világban élünk.
2017. máj. 21. 17:07
 26/30 anonim ***** válasza:

jajj kérdezőő ezt te se hiszed el, hogy pár benyögött poénnal, meg hogy megfogja a kezedet azzal már kedves és vicces lesz, és lefekszel vel?!

hagyd már....kint a való életbe még le se köpnéd!

mekkor gáz ez az oldal...pedig 10 éve itt vagyok, de iylen szintű álszenteskedés sosem volt.

2017. máj. 21. 20:34
 27/30 anonim ***** válasza:
#24: Amint látod, az itteni nők ilyenek. Mindent magukra vesznek, mindenen megsértődnek, legfőképpen az igazságon. Mondjuk ez nem csoda, amennyi a lelkileg nyomorult, frigid, magányos nő ezen az oldalon, persze, hogy nem szeretnek a saját nyomorukkal szembesülni. Persze ha ők írják le a rossz tapasztalataikat a férfiakkal, akkor felpontozzák egymást, és adják egymás alá a lovat, de ha valaki férfiként leírja a nőkkel szerzett rossz tapasztalatait, kikiáltják hazugnak, lúzernek és nőgyűlölőnek, és máris jön a lepontozás. Amúgy meg lehet normálisan is kezdeményezni a nők részéről is, nem kell nyomulni, én nem ítélném el azt, aki pl. odajönne hozzám, és azt mondaná, hogy szimpatikusnak tart, és szeretne velem beszélgetni, én nem tartanám nyomulósnak az ilyet, és nem ítélném el. Szerintem nem a szemléletváltással van itt gond, vagyis nem azzal a részével, hogy nő nem kezdeményezhet, mert akkor máris qrvának fogják tartani, szerintem a mai világban ez alapvetően már tök normális lenne. Inkább ott lehet a probléma, hogy sok nő csakazértsem kezdeményez, hiszen ez férfiúi kötelesség. És pont a nők csinálnak az egyenjogúságból párkapcsolati jellegű kérdést, hiszen folyton azért óbégatnak, mert a férfiak nem veszik ki a részüket a női munkákból. Nem a férfiak terelik párkapcsolati síkra az egyenjogúságot, hanem a nők. A nők szerint akkor van egyenjogúság/egyenrangúság, ha a férfi elvégzi a női feladatokat, miközben ugyanúgy el kell végeznie a férfi feladatokat is. Pl. egyenrangúság az, amikor a férfi mosogat, süt-főz, neveli a gyerekeket, takarít stb., és ilyenkor állítólag eltűnnek a nemi különbségek, de amikor kezdeményezni kell, akkor az már a férfi kötelessége. Szerintem elsősorban azt kellene megakadályozni, hogy a nők visszaélhessenek az egyenjogúság/egyenrangúság önkényes értelmezésével, és hogy ha egyszer párkapcsolati síkra is ki akarják ezt terjeszteni, akkor ez ne csak a számukra kedvező dolgokra vonatkozzon (pl. hogy a férfi elvégzi az alapvetően mindig is nőinek számító tevékenységeket), hanem mindenre (így arra is, hogy ők is kezdeményezzenek), vagy semmire, és ne élhessenek vissza azzal, hogy ha akarom, akkor kiterjesztem az egyenjogúságot a párkapcsolati síkra, és eltüntetem a nemi különbségeket, ha akarom, akkor meg nem.
2017. máj. 21. 21:09
 28/30 anonim ***** válasza:
Mert értelmesebbek. Ennyi.
2017. máj. 22. 03:59
 29/30 anonim ***** válasza:
A PUA egy áltudományos hazugság, örülj neki, hogy nincs. Ostoba férfiakat húznak le, olyanokat, akik megvennék a fogyitablettát is meg a tanulókártyát, amivel állítólag két hét alatt meg lehet tanulni angolul.
2019. jún. 8. 00:55
 30/30 anonim ***** válasza:

" tinderen egy undoritóan dagadt nőnek is van napi 10 matchje. Àtlagos pasinak meg évi 10. Ha egy nőnek nem megy, az csak az ő hibája!"

Ez de hülyeség, öcsém.

2019. jún. 8. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!