Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért nem szerveznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért nem szerveznek ilyen PUA tábor jellegű dolgot?

Figyelt kérdés
Nem kettős mérce ez? Csomó nőt ismerek, akinek nagyon nehezen megy a társkeresés, nem talál normális pasit, csak szexre akarják használják..... Ők is szeretnének normális átlagos férfit találni..
2017. máj. 21. 08:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

A "pua" gyakorlatilag a diszkóskur.va férfi megfelelője. Feltűnő, közönséges, mindenkivel csak dugni akar, amit a viselkedésével és a ruházatával is kihangsúlyoz. Nem hiszem, hogy ezt a nőknek tanítani kellene, aki nem ilyen, az nem is akar ilyen lenni.

Az pedig nem a tanfolyamon múlik, hogy nincs normális pasi, hanem a pasikon. Erről te oktathatod a nőket, legfeljebb rájönnek, hogy ha nem akar rosszul választani, akkor leszbikus lesz.

2017. máj. 21. 08:59
 12/30 anonim ***** válasza:
43%
A PUA pedig igenis hasznos...azoknak,akik kitalálják és behúzzák vele a rengeteg szerencsétlent. Saját magát kell fejlesztenie az embernek, nálam pl. a kommunikációval vannak gondok, keveset beszélek, meghallgatok bárkit bármiről, de én letudom pár mondattal a választ általában.
2017. máj. 21. 09:01
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

A nőknek egyébként sokkal kevesebb dolgot kellene megtanulni:

- valahogy hozzák a férfi tudomására, hogy egyedül vannak. legtöbbször azért nem kezdeményezek, mert azt feltételezem, hogy van valakije

- mozduljanak ki a négy fal közül, és ne a 2 legjobb barátnőjükkel zárt phalanx alakzatban tegyék ezt.

A legtöbb magányos lányismerősömmel ez a két probléma van, otthon ülnek a nyolcadikon, és várják, hogy feltűnjön a szőke herceg, végigcsöngesse mind a 8 emeletet, és megkérdezze: "csókolom, itt lakik az a csinos magányos, kedves nő", vagy ha mégis elmennek valahova akkor azt úgy teszik 1-2 barátnővel, hogy senkinek eszébe ne jusson a közelükbe se menni.

2017. máj. 21. 09:02
 14/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem szerveznek??? Miről beszélsz? A raklapnyi női papír és bitalapú női magazin mind arról szól hogy legyél csábító dögös maca! Milyen praktikák kencék vannak és melyik ruhában nézel ki feltünően.
2017. máj. 21. 09:04
 15/30 anonim ***** válasza:
27%

persze hogy nem minden nőnek az alfa kell..:D

kezd egy ilyennel amit belinkelt a kérdező, és megcsalja az alfákkal, utána visszakönyörgi magát hogy jajj drágám én szeretlek, az a szerencsétlen meg meg is bocsájt.

hagyd már h szexuálisan tudnál vonzodni ehhez az archoz..XD csak szánalmas próbálkozás visszahozni az önbecsüléseteket, ami talán sosem volt :D

2017. máj. 21. 09:07
 16/30 anonim ***** válasza:
Azért mucika,mert azokat a pasikat akik ilyen pua táborokba hívnak,még szexre sem akarják használni a nők.. ez sem kettős mérce :)
2017. máj. 21. 09:21
 17/30 anonim ***** válasza:
29%
Normális átlagos férfit találni. A csapból is ez folyik, mégis valahányszor ismerkedtem vagy csak mások beszámolóját hallgattam, szinte mindig előjöttek azok az elvárások, amik már bőven nem az átlagos szintet ütik meg. Minden egyes netes oldalon (itt főleg), minden lány átlagos pasit keres. A kép mellé még nem árt egy jó fizu is egy jóképű kocsi is. Én ezt megértem és semmi bajom vele, de lányok... ez nem az átlagos szint. [link]
2017. máj. 21. 10:36
 18/30 anonim ***** válasza:
34%
Ez nevetséges, a legtöbb nőre csupán annyi feladat várna, hogy válogassanak a jelentkezők közül (már ha adnak jeleket, hogy ők nyitottak az ismerkedésre, mert bizony csak kevés fickó fog random odamenni bárkihez is, hogy akar-e ismerkedni az illető). Arról meg már nem is beszélek, hogy sok nő csak picsog, hogy nem kell senkinek, de ha kezdeményez valaki, akkor jön a válasz, hogy "neten nem ismerkedem, mert ki tudja, ki a másik", "utcán nem ismerkedem, mert az proli dolog", "utazás közben nem ismerkedem, mert a tömegközlekedési eszköz nem arra való" stb., vagy kapásból kiszórják a közeledőt, úgy, hogy két szót váltottak vele, vagy még annyit se, de ők már előre eldöntik, hogy nem akarnak vele megismerkedni. És hogy miért? Csak mert. Én már nem kezdeményezek senkinél, mert ráuntam a sok elutasításra, a felesleges erőfeszítésekre, az időpazarlásra, pedig nem egy "elhanyagolt" és magányos lánnyal szerettem volna komolyabban megismerkedni. Ja és persze hiába rinyáltok évtizedek óta az egyenrangúságért és az egyenjogúságért, sok nő számára még mindig büdös a kezdeményezés, mert hát az "természetesen" a férfi kötelessége még manapság is, bezzeg amikor arról van szó, hogy a férfi vegye át a női feladatokat (tudjon sütni, főzni, mosni, vasalni, takarítani, vegyen részt a gyereknevelésben, és emellett végezze el a férfimunkákat is, plusz legyen még x+1 jó tulajdonsága), akkor már érdekes módon állítólag eltűnnek a nemi különbségek. Vannak normális, átlagos külsejű férfiak, csak rendszerint őket szórjátok ki első körben, vagy jöttök a "legyünk barátok" szöveggel. Én nem tudom sajnálni a mai nőket, nehezen hiszem el, hogy akiben van egy csepp nőiesség, önbizalom, céltudatosság, képes normális módon ismerkedni (nem pedig csak a pinájával gondolkodni), és még nem is ronda, az ne találna magának valakit.
2017. máj. 21. 10:57
 19/30 anonim ***** válasza:

Női pua kiképzés 1 percben:

moss hajat, csinos ruhát öltsél fel, kis rúzs és állj szóba minden balfékkel.

2017. máj. 21. 11:21
 20/30 anonim ***** válasza:
#10: Itt hiába írsz le ilyeneket, úgyis le fognak pontozni, mert a nőknek fáj az igazság (különösen az ittenieknek). Harcolnak az egyenrangúságért, de ez sokszor csak addig terjed, hogy a férfi vegye át a női feladatokat, vagyis a nők járjanak jól, de amikor az egyenrangúság jegyében nekik kellene kivenniük a részüket valamiből (pl. hogy kezdeményezzenek), akkor rögtön azzal jönnek, hogy hát de ott vannak a nemi különbségeken alapuló feladatok, és a férfi kötelessége a kezdeményezés. Plusz sok átlagos nő veri a nyálát, hogy a különb, mint a plázacicák, holott nem feltétlenül. Sok átlagos lányt ismerek, aki bunkó, beképzelt, elkényeztetett, esetleg irreálisan magas elvárásokat támaszt a férfiakkal szemben, netán annyira frigid, hogy rá sem szabad nézni, mert az ő szemében már az is halálos bűn. Sajnos sokszor adtam én is esélyt a komolyabb ismerkedésre az ilyen "senkinek sem kellő" nőknek, bár ne tettem volna, mert vagy időpazarlás volt, vagy kapásból hárítottak. Pedig átlagos külsejű vagyok (sőt: kezdő 30-asként több 40-es, 50-es nőtől megkaptam, hogy helyes vagyok, jól mutat rajtam ez vagy az a ruha, és menjek csajozni), ezzel szemben a korosztályomba tartozó lányok/nők többsége abszolút le sem szar, vagy ha próbálok ismerkedni, akkor abból rendszerint nem lesz semmi, pedig átlagos külsejű, normálisnak tűnő lányoknál szoktam próbálkozni. Ja és sok közöttük a kérdezőhöz hasonló nyafogó, akik állítólag parlagon hevernek, csak érdekes módon egyiküknek sem kellek.
2017. máj. 21. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!