Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki képes lenne így elfogadni?

Figyelt kérdés
Egy emberrel szerintem eltudok jól beszélgetni, de több ember előtt nem. Érdekelnek a számítógépes dolgok, de a sminkelés, szépségápolás, divat is. Szerintem csak rossz tulajdonságaim vannak: Csendes, félénk lány vagyok. Nem vagyok szerethető, mert soha nem voltak barátaim. Nem volt még szinte soha senkim, randikat meg semminek nem tekintek. L/25
2017. máj. 20. 15:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül rosszindulatú, esetleg aljas, anyagias, vagy nyerészkedő? Őszintén válaszolhatsz, senki se fogja tudni, hogy ki vagy valójában.
2017. máj. 20. 16:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem. Ez rinya, önsajnáltatás. Fordítsuk meg, egy ilyen férfi kinek kéne?
2017. máj. 20. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk és kiderül mi a baj.
2017. máj. 20. 17:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled, csak légy kicsit határozottabb. Próbálj meg felszabadult lenni, csak van valami ismerősöd, barátod... Csak van, akivel el tudnál menni kikapcsolódni. Ha pedig randira hívnak, és szimpatikus az illető, fogadd el. Légy pozitív. Még ha ez közhelynek is hangzik. :)
2017. máj. 20. 17:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En is detto ilyen voltam es vagyok meg is talaltam olyan ferfit aki ilyennek elfogad.Annak ellenere,hogy en sem vagyok tul magabiztos o meg is kulonlegesnek tart,mert nem vagyok tucat no.Mondjuk azert nem mondanam magam olyan szurke kisegernek.Sokan vannak akik ugy latnak mert nem ismernek.Neki megtudtam nyilni igazan. Egyebkent rossz csaladi korulmenyek kozott eltem sok evig,emiatt vagyok tavolsagtartobb az emberekkel.Mikor ma mar ferjemmel talalkoztam olyan volt mint ha mar ismernenk egymast regota. Egyhuron pendultunk,mondjuk en amugy is jobban kedvelem a nyers fiusabb humort mint a lanyosat. A teljes onbizalmam mar nem hiszem hogy visszaszerzem az eletbe,de talan egy resze visszajott. Nem irtad te hol elsz,a lenyeg ha elnyom a kornyezeted akkor lepj es valtoztass kicsit az eleteden.Biztos lesz aki elfogad teged olyannak amilyen vagy meg ha volt,lesz egy ket nem mukodo kapcsolat is azt nem is szabad eroltetni es idot pazarolni ra.Sok szerencset:) 30N
2017. máj. 20. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Leírás alapján nincs veled semmi baj, bár a randis részt nem értem teljesen... persze ha azt szeretnéd hogy oda menjenek hozzád, akkor azt sajnos(vagy nem) kinézettel a legkönnyebb elérni. (Sajnos ez manapság így megy)

A 'rossz' tulajdonságaid se rosszak. Exem hasonló típus volt és nagyon szerelmes voltam belé. Egy nagy hibája volt, ha azt mondtam neki hogy 'ügyes vagy', 'nagyon jó lett' akkor mindig kiakadt és óriási vitát csinált hogy ő nem az... nem jó... miért hazudok?! Volt orvosnál és utána ő mondta hogy képtelen a kapcsolatra, annak ellenére hogy mondtam hogy mellette állok. Ő fiatalabb nálad de mintha ő írta volna a kérdést...

Leírás alapján én összejönnék simán veled, utánna meglátnám mennyire bízol meg bennem, és ha én szerethetőnek titulállak elhiszed-e...

Röviden:

Érdekelnek a számítógépes dolgok, de a sminkelés,...: kicsi kocka beütéssel szeretnék magamnak egy csinos healert/tankot/dps-t (ha érted :) )

csendes, felénk: nem rossz tulajdonság, valakinél előny is...

Nem vagyok szerethető...: ezt ne te döntsd el...

...soha nem voltak barátaim: 1 igaz barát/szerelem szerintem elég, nem kell 20-30...

Nem volt még szinte soha senkim: ez előny szerintem, hogy 25 évesen nem mentél végig a városon...

2017. máj. 20. 20:35
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Az nem lehet, hiszen a szarember én vagyok.
2017. máj. 20. 20:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan szar ember vagyok, egy selejt. Van kedved ismerkedni? :D

25F

2017. máj. 21. 10:24
 19/19 BlackSword ***** válasza:

Létezik, csak ne nyomd az agyát az önértékelési problémáddal... Az aztán a legnagyobb szerelmet is képes megölni egy idő után...

Fogadd el magad úgy ahogy vagy!!!

2017. máj. 21. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!