Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki képes lenne így elfogadni?
Leírás alapján nincs veled semmi baj, bár a randis részt nem értem teljesen... persze ha azt szeretnéd hogy oda menjenek hozzád, akkor azt sajnos(vagy nem) kinézettel a legkönnyebb elérni. (Sajnos ez manapság így megy)
A 'rossz' tulajdonságaid se rosszak. Exem hasonló típus volt és nagyon szerelmes voltam belé. Egy nagy hibája volt, ha azt mondtam neki hogy 'ügyes vagy', 'nagyon jó lett' akkor mindig kiakadt és óriási vitát csinált hogy ő nem az... nem jó... miért hazudok?! Volt orvosnál és utána ő mondta hogy képtelen a kapcsolatra, annak ellenére hogy mondtam hogy mellette állok. Ő fiatalabb nálad de mintha ő írta volna a kérdést...
Leírás alapján én összejönnék simán veled, utánna meglátnám mennyire bízol meg bennem, és ha én szerethetőnek titulállak elhiszed-e...
Röviden:
Érdekelnek a számítógépes dolgok, de a sminkelés,...: kicsi kocka beütéssel szeretnék magamnak egy csinos healert/tankot/dps-t (ha érted :) )
csendes, felénk: nem rossz tulajdonság, valakinél előny is...
Nem vagyok szerethető...: ezt ne te döntsd el...
...soha nem voltak barátaim: 1 igaz barát/szerelem szerintem elég, nem kell 20-30...
Nem volt még szinte soha senkim: ez előny szerintem, hogy 25 évesen nem mentél végig a városon...
Én is hasonlóan szar ember vagyok, egy selejt. Van kedved ismerkedni? :D
25F
Létezik, csak ne nyomd az agyát az önértékelési problémáddal... Az aztán a legnagyobb szerelmet is képes megölni egy idő után...
Fogadd el magad úgy ahogy vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!