Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalakon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalakon miért 95%-ban csak a férfiak fizetnek, a nőknek miért ingyenes a jelenlét?

Figyelt kérdés
Saját 4 éves tapasztalatomon alapul, a 10 magyar legnépszerűbb társkereső oldalát vettem alapul. Alaposan szemügyre vettem ezeket az oldalakat és funkcióikat, szolgáltatásaikat. Nőként és férfiként is regisztráltam (support-tal is felvettem a kapcsolatot, érdeklődtem). Összesítettem a tapasztalataimat és azok után jutottam a fenti következtetésre.

2017. máj. 17. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Miért fizetnének, ha így is elérik a céljukat? Gazdasági racionalitás.
2017. máj. 17. 12:39
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

11, ezekszerint minden nő aki a társkeresőn van eléri a célját - akkor miért van az, hogy kiábrándult szingli nők távoznak onnan?

Vagy a nők is csak dugni akarnak?

2017. máj. 17. 12:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem jófejségből, hanem pénzkereseti célból hozták létre a társkereső oldalt, és nekik így éri meg jobban. Sok pasi még fizetne is, hogy legyen nő (hogy mire, az is más kérdés, mert rengetegen csak az asszony mellett mellékeset akarnak vagy csak dugni), a nőknek meg nincs szükségük rá, mert így is írnak nekik... aztán a felhozatalból vagy találnak vkit, vagy ha nem, akkor más offline módszerrel próbálkoznak. Ha most elveszítik a női felhasználói réteg kb. 70%-át, az senkinek sem lenne jó, max. azoknak, akiknek az igazságérzetét bántja az, hogy kinek kell fizetnie és kinek nem.
2017. máj. 17. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:

"Vagy a nők is csak dugni akarnak?".....sajnos igen.

7 éve nem ilyenek voltak a nők, csak kapkodom a fejem :/

30/f

2017. máj. 17. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Én nőként két db fizetős oldalra regisztráltam fel eddig. Mindkét oldalon fizetnem kellett. Más oldalakat is néztem meg, de sehol nem láttam olyat, hogy csak a férfiaknak kell fizetnie.
2017. máj. 17. 18:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Nőknek sem ingyenes papíron, de a gyakorlatban igen, hiszen nagy az egyenjogúság, ezért a férfi kezdeményezzen... és hogy tud írni a nőnek? Hát persze hogy ha fizet, mert amúgy max csak válaszolni tud, vagy még azt sem.

Nem, nem éri meg nekik sem, mert nem fognak választ kapni, ha igen, akkor is hosszas levélváltogatás után többségében előzmény, és szó nélkül eltűnik a hölgy...

Én is ezt tapasztalom, és mások is. És így alakulnak át a kezdetben odafigyelő nem sablonszöveges emberek sablonossá, mert rájönnek hogy kár a gőzért, jobb másolás beillesztéssel, annyi nőnek üzenni amennyinek tud, hisz ez hatékonyabb (ez is tapasztalat...), tehát a nők teszik ilyenné a férfi társkeresőket.

2017. máj. 27. 15:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekik sem ingyenes pl. teljes méretben látni mások fotóit, azt hogy kik lájkolták őket vagy üzenetet írni.
2017. máj. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!