Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha már az egész életemet elvesztegettem?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Úgy érzem én mindenből kimaradtam. Nem mentem, főiskolára sem, mert a családom azt mondta, úgy se lennék képes kijárni. Így van egy olyan szakmám, amit nem szeretek. Párkapcsolatom sem volt még soha, csak randijaim férfiakkal. Nem tudom miért, de hosszabb távra velem senki nem tervez. Volt egy fiú, aki azután lekoptatott miután találkoztam a barátaival. Egy másik pedig állandóan vagy késett a randikról egy csomó időt, vagy Facebookon az utolsó időpontban lemondta a randit mondvacsinált okokkal. Ebből következően pedig már szexuális kapcsolatom sem volt senkivel. Úgy érzem mindenről lemaradtam. Más velem egykorúnak minden összejön: gyerek, házasság. Én meg egyedül vagyok állandóan mint a kis ujjam. A szüleim azt mondják már szégyellik az ismerősöknek mondani, hogy nincs még senkim. Már az öngyilkosságon is elgondolkodtam az elpazarolt életem miatt.
2017. máj. 16. 15:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jézusom, milyen szüleid vannak neked :O Lépj le tőlük, ők teszik teljesen tönkre az önbizalmadat. 25 évesen még nem késő egy főiskolát elkezdeni sem, nekem is vannak 28-30 éves évfolyamtársaim.

Ne hagyd, hogy a szüleid tönkretegyenek

2017. máj. 16. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
6%

"25 éves nő vagyok"

Még nem az egész életedet. Van még hátra 5 éved a 30-ig, addig minden pasit megkaphatsz kb. mert akkora kereslet van a 20as csajokra. Utána már egy nőnek tényleg egyre szarabb a helyzete, egy férfinak meg egyre jobb, egyre kelendőbb lesz.

2017. máj. 16. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Ilyeneket mindenki tudna mesélni szerintem.

Nekem is a legtöbb barátnőm / volt o.társak / munkatársaknak mind mind házasok,vagy éppen együtt élnek, esetleg már gyerekük is van.

27éves vagyok,egyik sincs meg,de nem érzem ugy,hogy bármiről is lekéstem,vagy kimaradtam.

Persze párom az van,aki most költözik el a szüleitől.

2017. máj. 16. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
25éves vagy.Még semmiről nem maradtál le.Éld szépen az életed,és alapitsd a jövöd.
2017. máj. 16. 16:55
 15/16 anonim ***** válasza:
regisztrálj egy társkeresőre és válogass kedvedre...
2017. máj. 16. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia. Én is nő vagyok, 24 éves, ha van kedved beszélgetni, írhatsz privátot. (Azért nem én írok, mert most sietnem kell.) Én is hasonlóan érzem magam, leszámítva az egyetemet, én idén végzek. Pasiügyben hasonlóan vagyok, és éppen fogyni próbálok, több értelemben próbálok változtatni az életformámon. Eléggé függök is a szüleimtől például. Nem mondom sikertelennek a változást, bár még sokáig tart, és úgy érzem, kicsúszom az időből.
2017. máj. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!