Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha 25 éves koromra elrontottam az egész életem?
Dehogy rontottad el, csak nem úgy jöttek ki a dolgok, ahogy vártad. A gyerekvállalással még 30 körül sem vagy elkésve, ha pedig találsz egy jó melót, ahol van esély a fejlődésre, diploma nélkül is tudsz haladni.
Ismerek ennél sokkal rosszabb helyzetben lévőket, akik valóban elrontották, de megpróbálnak kimászni a gödörből. Törekedj te is erre, bár tudom, hogy mondani könnyű.
Még nem késtél le arról, hogy egyetemet végezz és piacképes szakmában kezdj el dolgozni. Van egy ismerősöm, igaz hogy férfi és van családja, de ő 35 évesen kezdett el egy szar pályáról átállni IT pályára és 4 év alatt már most emelték a fizetését bruttó 900 ezer forintra.
A magánélettel kapcsolatban sem vagy még elkésve, sok 30-35 éves pasi van még szabad, akik eddig még csak élni akartak és most keresnek komoly társat, akik ugye korban hozzád illenek és még rád találhat a szerelem.
" 25 évesen megöregedtem"
NA ez a hozzáállás a gond, 25 évesen még el sem kezdtél élni.
Keress egyy normális pályát, rendes munkát és fogd fel (ha tudod), hogy eddig a gyerekkorod telt még csak el, nem pedig az életed.
Szerintem vannak hasonlo sorsu ferfiak, akiknel lehet eselyed.
F
Én is így vagyok, de még mindig neki-nekifutok utoljára.
Ha egyszer eljutok oda, hogy vége, akkor vége lesz mindennek. De még van lehetőség, még nem zárult be végleg az ostromgyűrű, még van kiút, de ki tudja meddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!