Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogyha 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha 25 éves koromra elrontottam az egész életem?

Figyelt kérdés
Soha nem voltam drogos vagy ilyesmi, de ez így van. Semmit nem sikerült elérnem az életemben. Nincs munkám, nincs párkapcsolatom. Régen azt hittem erre a koromra már lesz családom, lesz diplomám, amiből jó állásom lehetne. Erre fel van egy szakmám amivel semmit sem érek, és egy érettségim. Eddig még egy férfinál sem sikerült elérnem azt hogy szeressen engem, vagy engem akarjon. Fogalmam sincs mi lehet bennem a hiba. Pedig senkire nem akaszkodtam rá. Már úgy érzem mindenről lekéstem.
2017. máj. 7. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Egy csomó normális férfi van ebben a korosztályban, aki egyedülálló. A kérdés csak az, hogy találod meg őket... inkább ezen gondolkodj!
2017. máj. 7. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Lol! 25 évesen még alig kezdődött el. Szedd össze magad és kezdj el teperni!
2017. máj. 7. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

Fogadok, még sosem küldtél jeleket férfiaknak, pedig minden nőben ott van a vadász. Próbáld ki, élvezni fogod, ha egy kicsit kacérkodsz, csikicsukizol, flörtölgetsz pasikkal. Ez vélhetően egy új szerepkör lesz az életedben, de amíg nem próbálod ki, nem fogod megtudni, képes vagy-e rá.

Veled az lehet a baj, hogy kb. annyi jelet küldesz a férfiak felé, mint egy féltégla - persze hogy nem közelednek egy érdeklődést abszolút nem mutató nő felé. Villantsd meg a szexis oldaladat, kacérkodj egy picit, hidd el, ott van benned is, mint ahogy minden nőben, csak sokuk nem tud róla. Semmiről sem késtél le, csak már nem lány vagy, hanem nő. Ennek tudatosulnia kéne benned.

2017. máj. 7. 17:59
 14/21 anonim ***** válasza:
75%

Persze, csak ha jól csinálja. Bár 90% esély van rá, hogy igen, szerencsére kevés az olyan bizarr jelenség, aminek paródiája a TBBT-s Amy.

2017. máj. 7. 18:06
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

Leulsz egy feher lappal es egy tollal es ird le h mit szeretnel elerni 5even belul.

Aztan tetelesen pipalgasd ki ahogy megoldod.

Jah es a pasik igy bannak veled ahogy te engeded.Alapszabaly.

30evesen kezdtem uj eletet valas es 2gyerek utan.25evesen semmirol nem maradtal le,csak indulj el valamerre.A tobbi szepen jon sorjaban.

2017. máj. 7. 19:26
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
csak Magyarországon kb 500e korodbeli szingli pasi szaladgál...
2017. máj. 7. 19:28
 17/21 anonim ***** válasza:
19%
Kamu a kérdés? Nehezen tudom elképzelni, hogy senkinek nem kellenél, ha nem vagy kirívó eset nőként se küllemre, se belső világra. Nem zavarna, hogy nincs melód, nem ezen múlna a sikeres kapcsolat. Inkább a személyiségeden, de azt meg ugye nem ismerem, tehát kb. semmit sem tudni rólad a kérdésed alapján sem.
2017. máj. 7. 19:42
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Árad belőled a negativizmus.Pozitívabb életszemlélet,több önbizalom!Kezdj el sportolni,öltözz fel csinosan,sminkelj,kezdeményezz a pasiknál!Simán tanulhatsz nyelveket,piacképes szakmát.Itt vagyok én a harmadik ikszet tiporva a semmi közepén,de örülök annak,amim van.Pedig gyakorlatilag mindenkit elvesztettem,aki fontos volt nekem...de az élet nem áll meg.Ugyan miért is vagy ennyire keserű?Van két kezed és lábad,gondolkodó elméd,hogy cselekedj!Tele vagy lehetőségekkel,de te csak nyafogsz.
2017. máj. 7. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
75%

Én is így voltam, centiről centire. Azóta eltelt két év: nemcsak, hogy párkapcsolatom van, de már együtt is élünk, a piacképtelen diploma helyett szimpla érettségivel kerültem be egy olyan munkahelyre, ahol kétszer annyit keresek.

Én is úgy képzeltem, hogy 25 éves koromra saját családom és életem lesz, és ahhoz képest még sehol nem tartok. Másképp hozta az élet. Messze van még az, hogy saját otthonon, saját családon gondolkodhassunk, de legalább elkezdtem haladni felé.

Ne add fel. Hidd el, egy pillanat alatt, egy-két véletlen okán is megváltozhat az életed. Saját bőrömön tapasztaltam.

2017. máj. 7. 20:00
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Klisé tudom de : minden lehetséges, csak a valagad kell hozzá megemelni :). Nem a kifogásokat, hanem az utat keresni. Persze lehet lesz zsákutca is, de ez már csak így működik. Tudnék mesélni, de hidd el csak így ennyiből!
2017. máj. 7. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!