Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogyha 25 éves koromra elrontottam az egész életem?
Fogadok, még sosem küldtél jeleket férfiaknak, pedig minden nőben ott van a vadász. Próbáld ki, élvezni fogod, ha egy kicsit kacérkodsz, csikicsukizol, flörtölgetsz pasikkal. Ez vélhetően egy új szerepkör lesz az életedben, de amíg nem próbálod ki, nem fogod megtudni, képes vagy-e rá.
Veled az lehet a baj, hogy kb. annyi jelet küldesz a férfiak felé, mint egy féltégla - persze hogy nem közelednek egy érdeklődést abszolút nem mutató nő felé. Villantsd meg a szexis oldaladat, kacérkodj egy picit, hidd el, ott van benned is, mint ahogy minden nőben, csak sokuk nem tud róla. Semmiről sem késtél le, csak már nem lány vagy, hanem nő. Ennek tudatosulnia kéne benned.
Persze, csak ha jól csinálja. Bár 90% esély van rá, hogy igen, szerencsére kevés az olyan bizarr jelenség, aminek paródiája a TBBT-s Amy.
Leulsz egy feher lappal es egy tollal es ird le h mit szeretnel elerni 5even belul.
Aztan tetelesen pipalgasd ki ahogy megoldod.
Jah es a pasik igy bannak veled ahogy te engeded.Alapszabaly.
30evesen kezdtem uj eletet valas es 2gyerek utan.25evesen semmirol nem maradtal le,csak indulj el valamerre.A tobbi szepen jon sorjaban.
Én is így voltam, centiről centire. Azóta eltelt két év: nemcsak, hogy párkapcsolatom van, de már együtt is élünk, a piacképtelen diploma helyett szimpla érettségivel kerültem be egy olyan munkahelyre, ahol kétszer annyit keresek.
Én is úgy képzeltem, hogy 25 éves koromra saját családom és életem lesz, és ahhoz képest még sehol nem tartok. Másképp hozta az élet. Messze van még az, hogy saját otthonon, saját családon gondolkodhassunk, de legalább elkezdtem haladni felé.
Ne add fel. Hidd el, egy pillanat alatt, egy-két véletlen okán is megváltozhat az életed. Saját bőrömön tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!