Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha már az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha már az egész életemet elvesztegettem?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. Úgy érzem én mindenből kimaradtam. Nem mentem, főiskolára sem, mert a családom azt mondta, úgy se lennék képes kijárni. Így van egy olyan szakmám, amit nem szeretek. Párkapcsolatom sem volt még soha, csak randijaim férfiakkal. Nem tudom miért, de hosszabb távra velem senki nem tervez. Volt egy fiú, aki azután lekoptatott miután találkoztam a barátaival. Egy másik pedig állandóan vagy késett a randikról egy csomó időt, vagy Facebookon az utolsó időpontban lemondta a randit mondvacsinált okokkal. Ebből következően pedig már szexuális kapcsolatom sem volt senkivel. Úgy érzem mindenről lemaradtam. Más velem egykorúnak minden összejön: gyerek, házasság. Én meg egyedül vagyok állandóan mint a kis ujjam. A szüleim azt mondják már szégyellik az ismerősöknek mondani, hogy nincs még senkim. Már az öngyilkosságon is elgondolkodtam az elpazarolt életem miatt.
2017. máj. 16. 15:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Első körben függetlenedj a szüleidtől, mert csak visszahúznak. Ilyet mondani a saját lányuknak, hogy nem tudod úgyse megcsinálni, meg hogy szégyen, hogy nincs párod, dehogy szégyen. 25 évesen még nem késő megfordítani az életed. Mint mondtam, függetlenedj le, akár kezdj egy levezőn egy sulit munka mellett, tanulj azt, amit szeretsz.

Párkapcsolati téren lesz egy csúnya, de sajnos fontos kérdés. Külsőd milyen? Ha nem vagy megelégedve, akkor azon is fejlessz, ezáltal jobban fogod becsülni magad, boldogabb leszel, és javulni fog a kisugárzásod. HAjrá! F

2017. máj. 16. 15:22
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül 27 éves pasiként vagyok ugyanilyen helyzetben.

Hogy mit csinálj? Semmiképpen sem legyél öngyilkos. Azzal nem oldasz meg semmit.

Nekem az segített/segít, hogy olyan dolgokkal foglalkozok, amelyek lekötnek és jól érzem magam.

2017. máj. 16. 15:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj vannak gondok. Engem ha ilyen környezet venne körül, szépen összecsomagolnék aztán a heló.
2017. máj. 16. 15:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát, első körben magadnak kellene világossá tenned, mit szeretnél. Csak párt, vagy családot, gyereket? Nyilván célzottan nagyobb eséllyel találsz olyat, amilyet keresel. De ha csak ülsz a babérjaidon, akkor nem fog bemenni a herceg a kapun.
2017. máj. 16. 15:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Külsőmmel nincs probléma. Adok magamra. Divatosan öltözködöm, nem vagyok büdös, sovány vagyok, sminkelem magam.
2017. máj. 16. 15:46
 6/16 anonim ***** válasza:

Az egész életedet? Hát még bőven van időd pótolni.

Ez egy elég vacaknak tűnő szitu, mármint hogy rosszul érzed magadat, mert nem úgy alakulnak a dolgok.

Valahol el kell kezdeni egy picit változtatni, hogy legalább részben javuljon a kedélyállapotod.

Én azzal kezdeném ami a legjobban hiányzik, de a házasság-gyerekvállalás téma és a párkapcsolat 25 évesen manapság még nem biztos, hogy egyszerre kerülnek terítékre, szóval ne feltétlenül ilyen elvárásokkal indulj neki pl. a társkeresésnek.

Ami viszont a baráti vagy bármilyen társas kapcsolatokban nagyon hátráltatni tudja az embert az az, hogyha folyamatosan csak a saját gondjaival van elfoglalva, azt hangoztatja neki milyen rossz, ilyenek. Tessék örülni annak ami van, a többin meg dolgozni.

Az öngyilkosságon ne is gondolkodj, mert akkor esélyed sem lesz egyiket sem megtapasztalni azok közül, amikre vágysz.

31F

2017. máj. 16. 15:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Abba a milliőben ami körülvesz nincs alkalmas férfi. Tetszik, nem tetszik máshogy kell keresni. Időben vagy ne aggódj.

Az meg ki mit mond, hogy nincs senkid... akinek meg van azt azért kritizálják mért pont ez, meg az, meg ilyen, olyan... törődjenek csak a saját dolgukkal.

2017. máj. 16. 16:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Vannak akik 30-40evesen elvalnak es uj eletet kell kezdeniuk akkor is.Te 25 vagy meg fiatal es elotted all az elet.Ahogy mar irtak muszaj lesz onallosulni es koltozni otthonrol,mert a kornyezeted tenyleg lehuz es ezert erzed kilatastalannak perpill az eleted.Keress kiado szobat es dolgozz vmit,nem csak szakmadba talalhatsz munkat ha azt nem szereted.Tegyel kicsit felre kesobb ha tudsz meg tanulj vmit.Maganelet terultenen se kell lehuzni a rolot csak mert eddig nem volt senki az nem jelenti azt hogy kesobb se lesz.Nekem 24 eves koromig semmilyen komoly kapcsom nem volt de remenykedtem mindig es lett tok veletlen;)
2017. máj. 16. 16:03
 9/16 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok,de már letojom a férfiakat.
2017. máj. 16. 16:08
 10/16 anonim ***** válasza:
25 éves nőként nem vesztegettél el sokat. Kicsit legyél aktívabb, simán találsz férfit magadnak, és ne a "húúúdeférfi" alfahímeket játszókra menjél, mert nagy valószínűséggel csak megdugnak, és lepattintanak, vagy mivel még nincs elég gyakorlatod, nem vagy elég "jó nő" ahhoz hogy veled mutatkozzanak, hiszen nekik a nő általában olyan mint egy ékszer, dísztárgy.
2017. máj. 16. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!