Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan ritka, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritka, hogy egy SZÉP lánynak ne csak a 180+ magasságú pasik tetszenének?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy ha egy lány csak 160-165 centi, de kifejezetten csinos, akkor szinte biztos, hogy 180 fölötti pasija van, hiába lenne egy 175 centis is "hozzáillő" magasságban.

A magasság ennyire befolyásolja, hogy mennyire vonzó egy férfi? Mert úgy látom, az alacsonyabbaknak, még ha egyébként helyesek is, akkor is zömmel hétköznapibb, nem túl csinos lányokkal kell beérnie.

2017. máj. 15. 16:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
En 180cm vagyok es lany. Nekem nehezebb part talalni, de hat... ez van :D En ugy vettem eszre, hogy az alacsony lanyokra tenyleg a nagyon magas ferfiak buknak. Gondolom azert, mert "pici, cuki" :D
2017. máj. 15. 22:52
 22/31 anonim ***** válasza:
92%
#21: A magas pasik mindenkire buknak, akinek nyílása van és mozog, hiszen tisztában vannak vele, hogy a magasságuk mekkora hatalmat és fórt jelent számukra emiatt felesleges mértéket tartaniuk a csajozásban és kiélhetik minden vágyukat.
2017. máj. 15. 23:17
 23/31 A kérdező kommentje:
Járnék én velem egy magas lánnyal is, de ha még a 160-asoknak is 180+os kell, akkor elég feleslegesnek érzem azoknál próbálkozni.
2017. máj. 16. 08:48
 24/31 anonim ***** válasza:

#22: nem, nem mindenkire. Tisztában vagyok azzal is, hogy a magasság alig jelent előnyt, mert a siker 95%-át a színészkedés adja (alfahímség, és a siker eljátszása), hiszen én elég magas vagyok, majdnem 190, normál alkattal, nők szerint jó képpel, és jó alakkal, de színészkedéstől okádok, így már lassan lemondok arról a reményről, hogy valaha is lesz egy normális párkapcsolatom...

De láttam már elégszer, hogy szinte törpe, nem túl megnyerő adottságú, de jó színész pasik hogy gyűjtik maguk köré a jobbnál jobb csajokat. Nem a tényleges látvány a lényeg, hanem a LÁTSZAT.

2017. máj. 16. 10:55
 25/31 A kérdező kommentje:
24, én állandóan hallom ezt a "rengeteg alacsony pasit láttam jó csajokkal" szöveget, de amikor kimegyek az utcára, valahogy mégsem látok ilyet szinte soha.
2017. máj. 16. 10:57
 26/31 anonim ***** válasza:

Azért én pl elég jó nőnek számítok, ezt minden beképzeltség nélkül mondom.

És az exem 167 cm volt. Igaz, ő jól nézett ki fejre, ami nálam elsődleges szempont. Aki itt megbukik, tőlem aztán lehet 190 cm is, akkor sem fog kelleni.

2017. máj. 16. 12:22
 27/31 anonim ***** válasza:
#26: Örülök, hogy ilyet is lehet hallani egy nő szájából. Ez lenne a követendő hozzáállás. Elsődleges kritériumnak valóban az arcnak kellene lennie, ha már a külsőről van szó, de sajnos a legtöbb nő manapság annyira felszínes és a média által manipulálható (magas pasi=álomférfi/nagy pénisz/védelmező istenség stb.), hogy egy teljesen jellegtelen arcú, de nagy darab pasit pusztán a mérete alapján is képes előnyben részesíteni egy magamfajta kevésbé nagy darab, de helyes pasival szemben.
2017. máj. 16. 14:43
 28/31 A kérdező kommentje:

"Elsődleges kritériumnak valóban az arcnak kellene lennie, ha már a külsőről van szó"

:D azon kívül, hogy neked ez előnyösebben jönne ki, miben jobb egy olyan nő, akinek az arc a fontos, mint akinek a magasság? :D Ugyanúgy külső jegyek.

2017. máj. 16. 15:33
 29/31 anonim ***** válasza:

27:nekem is inkább legyen az illető fejre bizalom gerjesztő,mintsem 190 centis lótoszó.Mármint hogy legyen egy számomra minimum átlagos arca magyarán.

[link]

Neki pl. egész szép szemei vannak,de arcra azért nem wasistdas,de nem is csúnya.

2017. máj. 16. 17:06
 30/31 anonim ***** válasza:
#28: Mert még az arcon is sokkal többet lehet változtatni (hogy az illető vonzóbb legyen, pl. haj, arcápolás, arcszőrzet, mosoly stb.), mint egy ízig-vérig genetikailag adott paraméteren, ami fogantatásod pillanatában determinált. Ez a fajta szelektálás olyan bicskanyitogató mint a legrosszabb kasztosítások egyike, hogy esélyed sincs annál a csajnál, aki bele van bolondulva a magasságba csak azért, mert a csapból is az folyik, hogy +180, magas, sudár, itt kezdődik a férfi blabla. A jóképű arc tekintetében legalább bele lehet magyarázni, hogy valóban előnyös/szép külsejű az illető és valós vonzalmat ébreszt. Mint ahogy a pasik is elsősorban a szép arcú csajokhoz vonzódnak nem pedig a baltaarcú, de D kosaras mellű nőkért. Viszont a nőknek a magassággal kapcsolatos bálványozását nem tekintem másnak, mint egyfajta pozitív szexuális jellemvonásként elkönyvelt státuszszimbólumhoz történő ragaszkodásnak. Nálam az szokta igazán kiütni a biztosítékot, amikor látom - az egyébként teljesen jellegtelen tejfelképű - tizenéves kis sz***s colos +190-es gyerek bárgyú, nárcisztikus vigyorgását, miközben a tőle két fejjel alacsonyabb barátnője lábujjhegyen is alig tudja megcsókolni, de őt sem érdekli, mert a média által, burkoltan a nők fejébe sulykolva a csapból is az folyik, hogy magas pasi=szexis/dögös/védelmező ja és még a nagyobb péniszre is ezáltal asszociálnak stb. Utóbbi nem vicc, már jópár csajtól hallottam.
2017. máj. 16. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!