Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nagyon szeretne párt, az előbb-utóbb biztosan talál?
Aki nagyon szeretne, az tesz is érte. Ebben a "tevésben" pedig benne van az, hogy ha nem megy neki, akkor képes változni, fejlődni, elfogadni magát, nem görcsölni rajta, stb., aminek előbb-utóbb meglesz az eredmény
Szóval igen.
Nem gondolnám... sok mindent szeretnék én is, de azért tenni is kell valamit. Pl ha hamarabb szeretnél párra lelni, akkor jól kell tudni kommunikálni, fejleszteni kell az érzelmi intelligenciát, adni kell a külsőre stb...
Tehát szimpatikusnak.kell lenni, és minél előbb ki kell tudni szűrni az alkalmatlanokat.
Igen, csak a saját szintjén kell keresgélni!
Az utcában a kétbites ,alkalmi melós ,kocsmabútor fogatlan csávesznak is van felesége gyereke ,igaz messze nem egy szépségkirálynő és buta is mint a sár. Ennyi a lényeg, suba a subához guba a gubához ahogy a népi mondás tartja..
Hát nem tudom, mennyire lesz szerencsém.
20/f vagyok, eddig egy lánynál próbálkoztam, nem jött össze a dolog. Mondjuk sokat nem is vártam, olyasvalaki volt, akit évek óta ismertem látásból. De korábban nagyon visszahúzódó voltam. Most sem vagyok a társasági élet királya, de valamilyen szinten tudok kommunikálni. Remélem, ez elég :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!