Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik lányok nem buliznak, hol/hogy ismerkednek?
akárhol, akár internet, akár a hobbijukon keresztül, munkahely, iskola, barátnők által...
24F
Én egyetemen ismertem meg a páromat. Ugyan bulizni nagy ritkán eljártam, de nem szívesen ismerkedtem volna buliban (sok a spicces ember, ki tudja, milyen célból ismerkednek).
Ha nem egyetemen ismertem volna meg a párom, én nem lettem volna ellene utcán való ismerkedésnek sem. Ha már magam kezébe akartam volna menni, sztem társkeresőre mentem volna.
Én is az érdeklődési körömnek megfelelő közösségekben, de leginkább arra szakosodott internetes csoportokban ismerkedtem. (Van már barátom, tehát bejött a módszer.)
21/L
Én csak a saját tapasztalataimat tudom neked leírni, kronológiai sorrendben.
Középiskola, koncert, munkahely, nyaralás, tanfolyam, egy irodában ügyintézéskor, baráti társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!