Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkednek a mai fiatalok? 34F
Ugye a 2000-es években úgy működött a dolog, hogy a férfiak jól berúgtak és a diszkóban lányról lányra másztak és a végén csak horogra akadt egy akivel vagy egyéjszakás kaland lett a vége vagy a csaj tartotta magát és ismerkedés, komoly kapcsolat lett a vége. Én is így ismertem meg a feleségemet, részegen nyáron Balatonon Ibolya diszkó előtt szólítottam meg. Persze még azt sem engedte hogy megfogjam a fenekét, de nagyon közvetlenül lehetett ismerkedni akkortájt.
Most hétvégén egy nyugati megyei városban legénybúcsút tartottunk és betértünk több neves szórakozóhelyre is, viszont megdöbbenve tapasztaltam hogy mindenki teljesen passzív. Akik táncoltak, teljesen maguknak táncoltak, senki sem ismerkedett a táncparketten. Az emberek nagy része meg a pultnál vagy az asztaloknál ült, ivott és beszélgetett. Sokan meg csak a mobiljukat nyomkodták. Mindenki csak a maga társaságában volt, senki nem ismerkedett vagy csajozott.
Hát ez engem is érdekelne:)
Azt nem tudom, hogy ismerkednek, de szerintem a passzivitást a mobil meg az internet okozza. A közösségi oldalakon már elég jó társasági életet lehet élni, sőt szinte mindenkiről mindenféle információt be is lehet gyűjteni. Amikor ez még nem így volt akkor a fiúknak muszáj volt élőben nyomulni a lányokra:)
39/N.
Higgyétek el, rohadtul nem akarjátok tudni. :D
30/f
Nem járok lerészegedni, nekem ez nem buli. Barátokkal járunk el maximum táncolni kikapcsolódásként, de olyankor nem azért megyek, hogy ittas férfiak a seggemet markolásszák. Ha normálisan jön oda ismerkedni valaki, az más tészta, de ilyennel még nem találkoztam.
Én egyetemen, neten ismerkedek főleg, vagy különböző szakmai/egyéb előadásokon.
22/L
Régen könnyebb volt a férfiaknak, mert nagyobb volt a társadalmi nyomás a nőkön, hogy megállapodjanak. Mióta nem muszáj, csak olyanoknál horgonyoznak le a nők, akikért odaig vannak.
Ez persze mindenkinél mást jelent, de összeségében kiesnek a 170 alatti alacsony végzettségű rosszul öltözött csóró férfiak.
Az ilyesmi régen sem volt előny, de akkoriban inkább ezt vállalták a nők, mint a kiközösítést.
Plusz régebben a nőknek nem volt karriere, magasabb végzettsége, kellett valaki, aki eltartja őket az anyaság alatt/után is.
Jó világ van manapság, mert most legalábbmindenki tudja, hogy akivel leáll, azt nem kényszerből teszi, hanem szerelmből.
Szórakozóhelyen is lehet ismerkedni, de többen járnak táncolni inni és kiengedni a gőzt, mint régebben.
Az internet felváltotta a szórakozóhelyek ismerkedős funkcióját.
élőben-neten lehet ismerkedni
munkahelyen,programon,közlekedési járművükön,boltokban
sok sikert! ismerkedni bárhol lehet! 30N
"ismerkedni bárhol lehet! 30N"
és pofára esni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!