Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már hosszabb ideje ismerkednek vagy járnak, miről tudnak még beszélni?
30 körül vagyok, még nem volt barátnőm.
Egy idő után sosem jut megfelelő új téma eszembe. Pedig az elején mindig miden olyan jól megy.
Mindenről!:)
Az élet mindig lapátol valami témát, még csak erőltetni sem kell.
De hosszabb ideje együtt levő emberek hallgatni is tudnak egymás társaságában, nem nonstop sztorizgatnak.
Akivel neked probléma a kommunikáció, mert erőltetned kell, az nem a teneked rendelt!
Egyre több téma akad. És persze a másiknak is van felelőssége, ha tetszik neked egy lány sé te is tetszel neki, ő is hoz majd témát. De igen, szerintem innen indul, hogy mi történt veled. AZ elején nem túl izgalmas, de ahogy megismered a szereplőket a visszatérő történetekben meg ahogy bevonódsz a párod életébe, egyre több a közös téma meg az ismerős nevek.
Én mindig arról szoktam beszélni, ami éppen a kattanásom.
Talán az a baj, hogy sosem jutottam egy ponton túl az ismerkedésben, randizni is nemigazán randiztam eleget.
Nem rég valaki azt vágta a fejemhez, hogy még alig ismerjük egymást és nem is beszéltünk túl sokat.
Pár nap után újra beszéltünk, de már nem merem olyan könnyedén elhívni mint előtte. De viszont így sem jó, úgy érzem több közös élmény kellene egy mélyebb beszélgetéshez mint egy beszélgetés a kantinban vagy kávégép mellet. Azon kívül mindenki el van foglalva a munkájával, nincs idő dumálgatni, naphosszat... ha meg adódik is egy kis alaklom munkáról beszéltünk az utóbbi időben szinte csak :S.
Bár általánosságban én nagyon keveset beszélek mindenkivel. Valahogy ha csak nem kell valamit részletezzek tömören ki mondom amit akarok. Vagy ha úgy érezzem meg kell magyarázzak valamit néha le írom egy oldalban amit egy két sorban is le lehetne.
Utóbbi időben úgy érzem, hogy néha égetem magam, és nem gondolom meg magam mit és hogyan mondok.
Utólag meg kombinál az agyam, hogy vajon most mit gondolhat rólam ezek után.
Persze a legelső két beszélgetősünk egyes pontjai felértek egy stand up comedyval. Ekkor szándékosan elmeséltünk magunkról egy két hülyeséget, hogy megnevettessük a másik felet. Szinte versenyt csináltunk belőle ki tud nagyobbat mondani, saját kárára és a másik örömére. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!