Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már hosszabb ideje ismerkednek vagy járnak, miről tudnak még beszélni?
30 körül vagyok, még nem volt barátnőm.
Egy idő után sosem jut megfelelő új téma eszembe. Pedig az elején mindig miden olyan jól megy.
Akkor viszont egész jól indult dolog.
Talán el kéne mozdítani egy program irányába, hogy ahogy mondod, legyenek közös élményeitek.
Menjetek el holnap vhova, vagy nézzetek meg egy kirakodó vásárt, vagy menjetek ki a skanzenba vagy billiárdozni vagy nézzetek meg egy filmet vagy társasjátékozzatok (pl board game café).
Az a baj, hogy egyszer durvábban nemet mondott arra hivatkozva, hogy még nem ismerjük egymást. De ennek ellenére mégis le ült ma mellém beszélgetni és marad vagy fél órát, mire észrevettük, hogy sok idő eltelt és visszamentünk dolgozni. Nem tudom, hogy és milyen körülmények között,hívhatnám még egyszer.
Igaz kissé úgy érezem akkor csak rossz napja volt, és valahogy rajtam csattant az ostor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!