Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok, nők szeretnek még virágot kapni?
Hosszú-hosszú évtizedeken át a nők meghódításának egyik alapvető eszköze volt a virág, mára ez megváltozott. Persze sokuknál ma is nyerő, főleg, ha jól van időzítve, de gyakran halljuk ma már, hogy "Virág? Hagyjál már!" meg "Jaj, de nyálas..." és hasonlók. A modern nő szépen-lassan megfoszt minket egy újabb lehetőségtől, ami által közelebb kerülhetnénk hozzájuk.
Működik ma még a virág "varázsereje" a nőknél? Hölgyek, várom a válaszokat. El lehet még ma is jutni vele a szívetekig?
Ja, és még annyi: aki nem szereti a virágokat, az hogy reagálja le pl. a Nőnapkor kapott virágcsokrokat? Felragaszt egy műmosolyt, közben meg magában "puffog", vagy hogy működik ez?:)
"Egyébként is a virág az a növény nemiszerve, tehát olyan, mintha egy méretes dákót adnál.. persze ez már csak vicc :)"
És aki pollenallergiás, az olyan, mintha a szervezete nem viselné el a spermát, vagy mi? :D
Nem olvastam az eddigi válaszokat, leírom szerintem a virág egy nagyon szép gesztus, de nem pótol semmit önmagában. Sokkal könnyebb megvenni egy virágot a boltban, mint az érdeklődésedet/ figyelmedet szentelni hosszútávon a másikra.
Nekem volt olyan barátom akitől kaptam bazi nagy drága virág csokrot majd miután átadta egész napra magamra hagyott névnapomon. A szívünkig nem virággal, ékszerrel jutsz el, ezt jobb ha tudod. Hasonló hullámhossz, lazaság, kreativitás, eredetiség, humor, férfias shárm. Ezek már jó alapok.
Én mondjuk egy paradicsompalántának mindig örülnék. :D Az még az erkélyen is szépen terem. :D
A vágott virágtól nem ájulok el, de a gesztust megtanultam értékelni. A cserepes dolgok viszont jöhetnek, azokat szeretem.
Nem szeretem a virágot több oknál fogva sem.
Ha kapok akkor örülök de nem a virág miatt hanem mert tudom h akitől kapom kedveskedni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!