Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak lenéznek egy olyan 26-27 éves nőt, akinek nincs jogosítványa és nem is szeretne?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 18:06
11/19 anonim válasza:
Nem, pont lexarjuk. Mi férfiak nem úgy döntünk a fel, és lenézésről mint a nők, nekünk azok nagy része amik a nőknek fontosak, semmit sem jelentenek.
12/19 anonim válasza:
Nem nézem le de, hogy jössz hozzám kocsi nélkül?
13/19 anonim válasza:
Kár, hogy a nők még mostanra sem értették meg, hogy feléjük kvázi semmilyen elvárás nincs a pasik részéről csupán annyi, hogy legyenek vonzóak/dekoratívak, kedvesek és hűségesek. De 100%, hogy az ilyen kérdések annak a következménye, hogy maximálisan magukból indulnak ki. Ergo, ti nagyon is elvárnátok egy pasitól, hogy legyen autója (nem is akármilyen) és persze nem csak ez az egyetlen igényetek. Tulajdonképpen jót szoktam bazsalyogni az ilyen kérdéseken, mert ezek a nők részérül tökéletes Freud-i elszólások, így jól tükrözik, hogy nekik tulajdonképpen mik is az elvárásaik a pasikkal szemben. Jó példa erre, amikor megkérdezi, hogy "Pasik, számít-e nektek a lány magassága" vagy "Gáz, ha huszoniksz évesen még nem volt barátom". Khm...
14/19 anonim válasza:
Ez azért nem egy sima igen/nem kérdés...
Miért nem szeretne?
15/19 anonim válasza:
Nem hinném. De remélem, nem zavarja, hogy nekem sincs és én sem szeretnék :)
16/19 anonim válasza:
csak akkor ha inkább vár 4 órát egy buszra, minthogy megtanulna vezetni.. amúgy belvárosban élnék nekem se lenne autóm..
17/19 anonim válasza:
Le leszek pontozva.
A feleségemnek van jogdíjak és külön autója is, amit közösen vettünk. Ha nyaralni megyünk vagy bármilyen útra, akkor én vezetek, de már milliószor jól jött, hogy van jogsija. Megyeszékhelyen lakunk, én sokat dolgozom, 3 gyerkőcünk van. Ha orvoshoz kell vinni valamelyikét vagy bármi, akkor nagyon jól jön.
Nem nézem le, de ettől függetlenül jól jönne a jogsi, na meg az, hogy mellé vezetni is tudj (ugye, a kettő nem mindig függ össze..)
32/F
18/19 anonim válasza:
Engem személy szerint legkevésbé sem érdekel. Nagyon sok olyan ember van aki nem szeretne megtanulni vezetni, ettől nem lesz semmivel sem rosszabb ember mint ahogy nem lesz valaki jobb attól, hogy van neki jogsija.
19/19 Gábor19... válasza:
Ez nem ok arra hogy bármelyik férfi is lenézzen ez miatt egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!