Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak lenéznek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak lenéznek egy olyan 26-27 éves nőt, akinek nincs jogosítványa és nem is szeretne?

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
37%
Miert nezne le? Van BKV... lol
2017. máj. 14. 18:09
 2/19 anonim ***** válasza:
11%

Egy 30 alatti nőt semmiért sem néznek le, hacsak nincs rajta egy mázsa felesleg.

Egy 26-27 éves férfit viszont már igen csak lenéznek ha tömegközlekedéssel jár, mert hát a fiatal nőknek igen nagy elvárásai vannak.

2017. máj. 14. 18:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyat nem. De akinek ilyen kérdések születnek a koponyájában, és még le is írja ide, mert számára ez tényleg kérdés, azzal nem tudnék mit kezdeni.
2017. máj. 14. 18:13
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

A harminc felettit sem am...

25evesen megkapom kiscsajoktol, hogy sz.r munkam van ezert nem tetszem. Pedig o.sem tobb egy spar osnal...

2017. máj. 14. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:
53%

erre én is kíváncsi vagyok, ugyan még csak 23 éves vagyok, de egyértelműen nem szeretnék jogsit később sem.

N

2017. máj. 14. 18:16
 6/19 anonim ***** válasza:

De miert nezne le? Mi koze a jogsinak egy szerelemhez vagy tarskapcsolathoz? Mi lesz ha van jogsid? Max nem kesel a randirol, vagy mit gondoltok mi lesz plusz tole? De komolyan? Vagy mar ti nok, is kkezditek ezt a tarsadalmi statusszal valo feszitest, hogy van jogsim es kocsim, gyertek pasik?

Felolem gyalog is jarhat fenet sem erdekli...26f

2017. máj. 14. 18:22
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Negyven vagyok, sosem vezettem autót mert városi lány vagyok, és én a magam részéről hálás vagyok a budapesti tömegközlekedés minőségéért (éltem kint nyugaton, több országban is, sehol nem ilyen rendszeres és jól szervezett)mondjuk újítás még ráférne, de na. Szóval szerintem légszennyezés és felelőtlenség egy nagy városban vezetni, ha nem olyan a munkád ami megköveteli. Engem nem érdekel, hogy egy pasinak van-e autója vagy sem, de pénzkidobásnak tartom ha nem vidéken laksz.
2017. máj. 14. 18:24
 8/19 anonim ***** válasza:
57%
#6 azért, mert azt feltételezhetik -jogosan-, hogy pl. nem telik neki rá, vagy fél megtanulni vezetni.
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem nézem le, kár, hogy ez fordítva nem így van.
 10/19 anonim ***** válasza:
Kétlem. Nekem ugyan van, de az autóm eladtam. BKV gyorsabb. Mindig mosolygok, míg suhan a villamos, az autók meg állnak a dugóban.
2017. máj. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!