Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak lenéznek egy olyan 26-27 éves nőt, akinek nincs jogosítványa és nem is szeretne?
Egy 30 alatti nőt semmiért sem néznek le, hacsak nincs rajta egy mázsa felesleg.
Egy 26-27 éves férfit viszont már igen csak lenéznek ha tömegközlekedéssel jár, mert hát a fiatal nőknek igen nagy elvárásai vannak.
A harminc felettit sem am...
25evesen megkapom kiscsajoktol, hogy sz.r munkam van ezert nem tetszem. Pedig o.sem tobb egy spar osnal...
erre én is kíváncsi vagyok, ugyan még csak 23 éves vagyok, de egyértelműen nem szeretnék jogsit később sem.
N
De miert nezne le? Mi koze a jogsinak egy szerelemhez vagy tarskapcsolathoz? Mi lesz ha van jogsid? Max nem kesel a randirol, vagy mit gondoltok mi lesz plusz tole? De komolyan? Vagy mar ti nok, is kkezditek ezt a tarsadalmi statusszal valo feszitest, hogy van jogsim es kocsim, gyertek pasik?
Felolem gyalog is jarhat fenet sem erdekli...26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!