Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deadpool_xXx kérdése:

Csajok ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek nincs Jogosítványa? . Többi lent!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 23 éves vagyok de nincs Jogosítványom..tudom h gáz, meg milyen dolog ez már a mai világban, de egyszerűen nem tudom magam rávenni, nincs hozzá türelmem.
2016. máj. 14. 20:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sincs, pedig az összes osztáytársamnak van. Nem érzem azt, hogy nekem kellene. Annyit nem is tanulnák meg, sok pénz is. Vezetni tudok, és ennyi nekem nagyon is elég. :)
2016. máj. 14. 20:24
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Összejönnének. Én 27 éves vagyok, nekem sincs jogsim, mégis volt több barátnőm is.
2016. máj. 14. 20:26
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem jönnék össze olyannal,mert nekem is van jogsim,tehát neki is legyen.
2016. máj. 14. 20:28
 4/18 anonim ***** válasza:
60%

sztem ez nem kizáró ok.

Am vezetni jó buli sztem. :)

25/F

2016. máj. 14. 20:35
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
nem, ugyanis ez a munkakör megköveteli a B kategóriás jogosítvány meglétét és hozzá legalább 1 év gyakorlati tapasztalatot.
2016. máj. 14. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Én igen.

És volt is olyan pasim, akinek nem volt jogsija. Életem legjobb nyaralása vele volt. Vonattal Európában. :))) Soha nem felejtem el. :)

2016. máj. 14. 20:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Össze. Bár nekem van jogsim és előbb-utóbb rávenném, hogy ő is csinálja meg, mert nem vagyok hajlandó fuvarozgatni ide-oda.
2016. máj. 14. 20:55
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

Nem, és azért, mert ilyen gyermeteg és éretlen felfogásod van, hogy azt hiszed, hogy gáz, ha nincs jogsid és ez valamit is befolyásol a párválasztásban!!!

Úgy őszintén, kit érdekel, hogy van-e jogsid, vagy nincs?

De ebből a kérdésből is nagyon sokat elárultál a belsődből és nekem ilyen pasi nem is kellene, ha szabad lennék se!!!!

2016. máj. 14. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem itt a probléma nem a jogsi meglétének hiánya, hanem az oka annak, amiért nincs. Ha egy egyszerű jogosítvány megszerzéséhez sincs türelmed, akkor más dolgokhoz hogy állsz az életben? Mert szerintem nem túl pozitívan.
2016. máj. 14. 21:34
 10/18 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok. Rendezett anyagi körülmények ellenére nincs jogsim egészségügyi okok miatt. Van feleségem és két gyermekem. A párválasztásnál nem az elsődleges szempont a csajoknál a jogsi. Hidd el nekem a csajok nem a jogsidra lesznek kiváncsiak! :)

40F

2016. máj. 14. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!