Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek nincs Jogosítványa? . Többi lent!
sztem ez nem kizáró ok.
Am vezetni jó buli sztem. :)
25/F
Én igen.
És volt is olyan pasim, akinek nem volt jogsija. Életem legjobb nyaralása vele volt. Vonattal Európában. :))) Soha nem felejtem el. :)
Nem, és azért, mert ilyen gyermeteg és éretlen felfogásod van, hogy azt hiszed, hogy gáz, ha nincs jogsid és ez valamit is befolyásol a párválasztásban!!!
Úgy őszintén, kit érdekel, hogy van-e jogsid, vagy nincs?
De ebből a kérdésből is nagyon sokat elárultál a belsődből és nekem ilyen pasi nem is kellene, ha szabad lennék se!!!!
40 éves vagyok. Rendezett anyagi körülmények ellenére nincs jogsim egészségügyi okok miatt. Van feleségem és két gyermekem. A párválasztásnál nem az elsődleges szempont a csajoknál a jogsi. Hidd el nekem a csajok nem a jogsidra lesznek kiváncsiak! :)
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!