Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deadpool_xXx kérdése:

Csajok ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek nincs Jogosítványa? . Többi lent!

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 23 éves vagyok de nincs Jogosítványom..tudom h gáz, meg milyen dolog ez már a mai világban, de egyszerűen nem tudom magam rávenni, nincs hozzá türelmem.
2016. máj. 14. 20:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, a mai világban azért elég fontos a jogosítvány, akár egy munkahely miatt is (de legfőképpen presztízs szempontból). De egy férfitől a nők úgyis megkövetelnek egy stabil egzisztenciát és ebbe azért a saját autó is beletartozik és idővel problémás lesz ennek hiánya. Nézd, ha nekem 23 évesen egy nyikhaj, örök szűz, depressziós hülye gyerekként sikerült letenni a jogsit, akkor nehogy már neked ne legyen türelmed hozzá. Hacsak nem egy aranylelkű, őszinte kis csaj lesz a barátnőd aki 100%-ban elfogad úgy ahogy vagy, akkor idővel úgyis problémás lesz, hogy nem lesz jogosítványod. A csajjal majd taxizni fogtok az autópályán vagy mi? Az autóvezetés számít az egyik alapvető férfi "skillnek". Most ennek hiányában, hogy akarsz te egy párkapcsolatban a domináns fél lenni? Tudom hülyén hangzik, de szerintem a jogosítvány+saját autó kettős nélkül hosszú távú kapcsolatra szerintem egy átlagos férfinak nincs igazán esélye, kivéve ha van annyi pénzed, hogy saját sofőrt bérelj a luxus Mercidhez, de mondom elég illúzióromboló egy nő számára, ha a férfinak nincsenek meg a képességei az autóvezetéshez. A te döntésed, de gondolj arra, hogyha nekem sikerült, akkor neked is menni fog. Egyébként nincs jobb érzés annál, amikor valaki megkér, hogy "Figyelj, XY-t el kéne vinni ide meg oda" és még ha nem is a saját autóddal, de tudsz egy szívességet tenni.
2016. máj. 14. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Simán. A legtöbb exemnek ugyan volt jogsija és elismerem, hogy kényelmes volt, amikor hoztak-vittek. De a páromnak nincs, ennek ellenére lassan három éve együtt élünk és nem érzem, hogy emiatt kevésbé lenne férfias.
2016. máj. 14. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lennének köztünk gubancok. Ha nem is a jogsi hiányiatt, akkor a hozzáállásod és vil@gszemléleted miatt.
2016. máj. 15. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
egyszerűen leírom. gáz vagy és nem azért, mert nincs jogsid hanem azért mert az írásod alapján anyagilag megtehetnéd, hogy legyen de neked "nincs türelmed" akkor, hogy várod el egy lánytól, hogy összejöjjön veled mert ha a jogsihoz nincs türelmed akkor egy kapcsolathoz végképp nem lesz türelmed. Ezzel a hozzá álással ne várj sokat az élettől.
2016. máj. 15. 09:13
 15/18 anonim ***** válasza:
47%
össze, de amíg én x6osommal mennék a mozi elé, ő buszozna. Biztos nem vinném el. Hogy néz már ki, hogy a nő furikázza a pasit a randin?
2016. máj. 15. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:

persze :D

konkrétan 22 vagyok, a barátom is ennyi, és nincs jogsija. szeretne majd, de csóró egyetemistaként nem olyan egyszerű azt a 150et erre kiadni :D

2016. máj. 15. 14:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Konkrétan mire nem tudod rávenni magad, meg mihez nincs türelmed???

Ezt nem értem.

Jahh, hogy már elkezdted, csak feladtad a könyv 5. oldalánál? hát, akkor ez jutott neked: busz

2016. máj. 15. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát nekem van már jogsim több mint 10 éve, de igazából nem függ össze a kettő (tehát a nőkön nem lehet eligazodni). :D

Viszont az, hogy "nincs türelmed rávenni magad" az elég tré, mert jogsi nélkül nem igazán jó, de majd belátod magadtól is.

2016. máj. 15. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!