Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan nővel, akit egy hónapja teherbe ejtettek?
Simán. Okozna gondokat ez igaz de főleg a környezet véleménye miatt.
Valaki szerelmes, bejönnek egymásnak, egy önző dolog lenne ha ez akadályozna.
Szitu függő, ha az apa vállalja a felelősséget és fizeti a gyerektartást (ne én tartsam el más gyerekét), akkor igen.
Ha csak a szexet nézem, akkor mindenképpen, mert az állapotos nők a legszexibbek.
Nőként írom... ha egy hónapja ejtettek valakit teherbe, akkor még épphogy kiderült a terhesség ténye. Ilyenkor az anyának az legyen az elsődleges célja, hogy rendezi az életét, felkészül a gyermekvállalásra. Ha ebben a helyzetben a legfontosabb számára az ismerkedés, akkor az erősen kapcsolatfüggőségre utal.
Kapcsolatot ráér még alakítani akkor, amikor lezárta a gyermek apjával (magában is) a kapcsolatot, sínre tette a saját életét.
Nem érdemes rögtön beleugrani valami újba, már csak azért sem (ezt 4 terhességgel a hátam mögött írom), mert ilyenkor a hormonális változások miatt az ember lánya hajlamos kissé túlérzékenynek lenni, ami nem igazán tesz jót egy alakuló kapcsolatnak! Tudomásul kell venni, hogy ilyenkor a szervezetünk a babára áll rá, és minden más huszadrangúvá válik. Ilyen helyzetben egy férfi csak másodhegedűsnek érezheti magát, ami egy stabil kapcsolatban áthidalható, de egy éppen induló kapcsolatot simán tönkretesz.
Én a másik oldalról állítom, hogy ép elméjű nő nem kezd el egy hónapos terhesen ismerkedni.
Hasonló szituban én vagy elvetetném a babát, vagy tennék a férfiak fejére, és boldog lennék az új, alakuló, picike családommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!