Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan nővel, akit egy hónapja teherbe ejtettek?

Figyelt kérdés
2016. máj. 11. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Simán. Okozna gondokat ez igaz de főleg a környezet véleménye miatt.

Valaki szerelmes, bejönnek egymásnak, egy önző dolog lenne ha ez akadályozna.

2016. máj. 11. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
0%

Szitu függő, ha az apa vállalja a felelősséget és fizeti a gyerektartást (ne én tartsam el más gyerekét), akkor igen.

Ha csak a szexet nézem, akkor mindenképpen, mert az állapotos nők a legszexibbek.

2016. máj. 11. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem, semmi esetben sem!
2016. máj. 11. 14:04
 4/14 anonim ***** válasza:
51%
* 1 hónapos terhességnél még mehet abortuszra, ha meg akarja a gyereket, nevelje egyedül vagy a gyerek apjával.
2016. máj. 11. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. máj. 11. 14:06
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem,nem leszek senki pót apja.Menjen vissza ahhoz akivel csinálta...
2016. máj. 11. 14:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom... ha egy hónapja ejtettek valakit teherbe, akkor még épphogy kiderült a terhesség ténye. Ilyenkor az anyának az legyen az elsődleges célja, hogy rendezi az életét, felkészül a gyermekvállalásra. Ha ebben a helyzetben a legfontosabb számára az ismerkedés, akkor az erősen kapcsolatfüggőségre utal.

Kapcsolatot ráér még alakítani akkor, amikor lezárta a gyermek apjával (magában is) a kapcsolatot, sínre tette a saját életét.

Nem érdemes rögtön beleugrani valami újba, már csak azért sem (ezt 4 terhességgel a hátam mögött írom), mert ilyenkor a hormonális változások miatt az ember lánya hajlamos kissé túlérzékenynek lenni, ami nem igazán tesz jót egy alakuló kapcsolatnak! Tudomásul kell venni, hogy ilyenkor a szervezetünk a babára áll rá, és minden más huszadrangúvá válik. Ilyen helyzetben egy férfi csak másodhegedűsnek érezheti magát, ami egy stabil kapcsolatban áthidalható, de egy éppen induló kapcsolatot simán tönkretesz.

2016. máj. 11. 14:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 11. 14:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Kizárt. Kösz, de nem hiányzik nekem az efféle dráma az életemben.
2016. máj. 11. 15:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a másik oldalról állítom, hogy ép elméjű nő nem kezd el egy hónapos terhesen ismerkedni.

Hasonló szituban én vagy elvetetném a babát, vagy tennék a férfiak fejére, és boldog lennék az új, alakuló, picike családommal.

2016. máj. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!