Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenkinek más tetszik akkor van akinek a kövér férfi kell, van akinek a visszafogott kedves jófiú, van akinek a határozatlan félénk?
Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 11:34
12/15 anonim válasza:
"Ha én egy alacsony, vékony testalkatú, sötét hajú (ez az egy ami stimmel), barna szemű, fehér bőrű, kölyökképű, szakálas (ez is van, kb két hónapja), nyaktól lefelé borotválatlan, visszahúzódó, egyáltalán nem bunkó férfi vagyok, akkor hogy lehet, hogy már két éve boldog párkapcsolatban élek egy olyan lánnyal, aki után rendszeresen megfordulnak a férfiak az utcán?"
Sehogy. Hazudsz.
13/15 anonim válasza:
12#
Ja, akkor már mindent értek. Megmondtam a barátnőmnek is, hogy nem létezik, csak én találtam ki. Elvégre, ha egy gyk-s lúzer kijelenti, hogy nem létezik, akkor azt neki ell kell fogadnia és tisztességesen el kell tűnnie, mintha soha nem is létezett volna.
14/15 anonim válasza:
Abszolúte igen..szeretem a kedves, visszafogott férfiakat..ha duci az sem baj:)
15/15 Gábor19... válasza:
A mindenkinek más tetszik alatt inkább azt lehet érteni hogy valakinek a kölyökképű Justin Biber félék jönnek be. Van akinek a jóképű Leonardo Dicabrió, van akinek a markáns arcú Steven Segal félék vagy a kopasz Vin Disel típusú férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!