Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jarnatok olyan ferfiaval, aki szerint a noknek a konyhaban a helye?
Figyelt kérdés
Plusz allandoan azon poenkodik, hogy a no lancanak max. a konyhatol a haloszobaig kell elernie, meg hogy a no "tudja mar a helyet".
En gondoskodo, hazias, szerettel teli vagyok mindenki irant, de ennek a kis gyokernek a megalazasait nem turtem sokaig es kiraktam a szuret. Ti eltetek mar at hasonlot?
2017. máj. 13. 18:25
21/23 A kérdező kommentje:
!8-as, Mate. te tenyleg rantottaval jossz, amkkor ma vadast keszitetem 16 szemelyre szarvasbol, szemlegomboccal? Ttegnap pedig 25 szemelyre sutottem kacsamellet lila kaposztavol es hagymas krumplival. Es meg el is raktam kb. 10 liter citomos, narancsoS, szegfuszeges bodzaszorpot? Emellett pedig a ranottadat megehetned a vecembol, mert az olyan tiszta? Te most viccelsz velem, ocsi? :) Vagy anyad zacskos levesen nevelet fel? :(
2017. máj. 14. 00:23
22/23 anonim válasza:
Nos, szeretek főzni, és jól tudok, nagyon jól, de ha elvárják, akkor nem, Ha te tudsz vadast, akkor beállok a sorba, csak a kiszolgálásra váró pasikat kerülöm, és gyártom a burgonyxa gombócot :)
Itt nem a főzésről van szó, ami egyik hobbim is, hanem a tehetetlen pasikról, akik éhen halnak, jóha nincs mama főztje.
23/23 A kérdező kommentje:
Mateka izenek sem nevezheto anyja rantottanak sem nevezheto vakarekjan nott fel, es ezt a fos minimumot varja el a nojetol. Leszakadna a pofamrol a bor, ha ilyesmit tennek reggel a vendegek ele.
2017. máj. 14. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!