Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nyomorultak akik szerint a nőnek a konyhában meg otthon a helye el is tudják tartani a családot?
Hidegen hagy. Az ideális az lenne, ha az asszony otthon lehetne a gyerekekkel és vezethetné a háztartást. Az átlag magyar fizetés mellett ez képtelenség. Én nem akarok gyereket, engem ez nem érint. De tény, hogy a gyerekeknek jobb, ha nem az utca neveli őket, hanem rendesen kapnak törődést és foglalkoznak velük...
/F
Egyébként miért szúrja a hozzád hasonlók szemét, hogy vannak férfiak, akik így gondolják? Mindenkinek szabad joga úgy gondolkodni, ahogy jónak látja. Emellett neked szíved joga megválogatni, kivel alapítasz családot, nemde? Akkor miért b**sza a csőrödet, hogy mások esetleg másként látják, csinálják? Ezt sosem fogom tudni megérteni...
Talán csak az működhet jól, amit te csinálsz/gondolsz? Ez nekem nagyobb nyomornak tűnik, mint azok a "nyomorultak", akik így gondolják...
A férfiakban él a vágy, hogy dominánsak legyenek, amit sokan nem képesek elérni. Az ilyenek nyeregben éreznék magukat, ha a nők nem folytatnának a társadalom szemében értékes tevékenységeket, és természetesnek vennék, hogy többre tartanák a férfit.
Ez a konyhába visszaküldés sem értendő szó szerint (még számukra is belátható, hogy egy fő átlag keresetével nem lehet eltartani egy családot) hanem burkoltan azt követelik, hogy a nő vesse alá magát az akaratuknak, legyen kevesebb náluk, és szolgálja őket.
#3 Egyébként 100%ig jogos a felháborodás ez ellen, és határozott fellépés nélkül nincs haladás sem. Aki jogosan dühös, azt egyrészt nincs jogod, másrészt nem is tudod elhallgattatni.
Ilyen családmodell sose volt. A paraszti családoknál minden tag dolgozott, még a gyerekek is, polgári, arisztokrata családokban pedig cselédek végezték a házimunkát és (külföldi) nevelőnők a gyereknevelést.
Én egy olyan családról sem tudok a felmenőim között, ahol működött volna az "ideális" családmodell.
#9 100%ig így van, a saját családom is példa.
#8 talán arra gondol, hogy az ősembereknél általában a férfi vadászott és a nő szedte a bogyókat, de ez azért elég régi történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!