Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy játszak egy férfiaval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy játszak egy férfiaval?

Figyelt kérdés
Ő is szórakozott velem ,most szeretném kicsit visszaadni neki. Olyat ne írjatok,hogy nem éri meg. Aki szeretne adhat ötletek privibe is. Férfiak nektek mi esne rosszul?
2017. ápr. 7. 22:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Ne játsszál vele. Mert sose tudhatod, hogy mennyire elmebeteg a srác. Lehet, hogy durván megszívnád.

Ha nem akarod hullazsákban végezni, valahol valami városi kukában, akkor hagyd a faszba!

2017. ápr. 7. 22:07
 2/24 anonim ***** válasza:
66%
Én játszottam egy lànnyal a world of warcraftba azóta se talàlom sajna rosszul az esne ha ellopnád az accountom
2017. ápr. 7. 22:09
 3/24 A kérdező kommentje:
1 az sem érdekelne. Úgysem találkozunk többet..
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

Pláne mivel egyikőtök sem tulajdonak a másiknak, így felesleges a gyerekes bosszú gondolata... megbántott?

Ki nem szarja le? Lépj tovább. Mert ez kb ilyen hülye kis 15-16 éves pitsákra igaz, ez a viselkedés.

5/24 anonim ***** válasza:
5%

milyen hullazsák, miről beszélsz?

férfiként írom: hány ilyen eset volt M.o-n? ez nem amerika

2017. ápr. 7. 22:10
 6/24 anonim ***** válasza:

Amúgy az, hogy nem "találkozol vele többet", nem jelenti azt, hogy ő nem tud megkeresni téged, ha akar..

Ennyire depressziós vagy, hogy akár meg is halhatnál?

Nekem most ez jött le, hogy rohadtul nem érdekelne, ha meghalnál..

2017. ápr. 7. 22:11
 7/24 A kérdező kommentje:
Légyszives a kérdésre válaszoljatok.
2017. ápr. 7. 22:11
 8/24 anonim ***** válasza:
#5-ös, legalább 5-6 esetről tudok, ahol ex barátnőket öltek meg Magyarországon. Lehet nem túl sok, de jelen van itt is.
2017. ápr. 7. 22:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Figyi tényleg nem éri meg,ha egyszer megszívatod és add egy fülest mindenki őt fogja pártolni,te meg leszel a szemét r..banc,hagyd a fenébe nyeld le a békát állj tovább,velem is játszott egy lány,és már pusztán a labilis állapitátt feltudtam volna használni csak nem voltam mocsok mint ő.Amúgy ha játszol vele te leszel különb tőle,legnagyobb szívatás ha tovább állsz és mással leszel boldog ennyi.És tényleg hagyd,ne akarj lesüllyedni.
 10/24 anonim ***** válasza:

amúgy meg van neki hatása

ha más pasival csak beszélgetsz a jelenlétében-s, ha ténylegesen tetszel neki- már attól ki fog borulni idegileg, ha még puszit is adsz neki ( barátilag),, vagy együtt mész vele pl boltba--------->TOTÁL K.O. lesz

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!