Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy játszak egy férfiaval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy játszak egy férfiaval?

Figyelt kérdés
Ő is szórakozott velem ,most szeretném kicsit visszaadni neki. Olyat ne írjatok,hogy nem éri meg. Aki szeretne adhat ötletek privibe is. Férfiak nektek mi esne rosszul?
2017. ápr. 7. 22:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azt sem tudja,hogy hol lakok. Amúgy megha megöl ,akkor mehet a börtönbe ,gondolom nem szeretne ott r.ni élete végéig...
2017. ápr. 7. 22:13
 12/24 anonim ***** válasza:

HIGGY NEKEM

velem ezt eljátszotta a lány----> sikerült belezúgnom úgy hogy, nem is az esetem alapból

2017. ápr. 7. 22:14
 13/24 anonim ***** válasza:
Sztorit és motiváció magyarázatot kérek aztán kiötlünk valamit.Ezeknek hiányában a kérdésed alapvetően gyerekes.
2017. ápr. 7. 22:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Légy őszinte, legyen tartásod.

Miért süllyedsz le a szintjére?

Felejtsd el, és keress normális pasit. :)

21/L

2017. ápr. 7. 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
Bár a kövi válasz úgy is az lenne, hogy olyan nem létezik.
2017. ápr. 7. 22:46
 16/24 anonim ***** válasza:

A jó édes apád faszával szórakozzál!!

Oké, hogy rosszul bántak veled, de ha te is ezt csinálod, akkor igazándiból nincs is különbség, összeilletek!

2017. ápr. 7. 23:01
 17/24 A kérdező kommentje:
16 nem érdekel!! Ha ő megteheti,akkor én is!!!
2017. ápr. 7. 23:03
 18/24 anonim ***** válasza:
Kend össze erős Pistával a boxereit.....
2017. ápr. 7. 23:19
 19/24 anonim ***** válasza:

17. Jaja, de szerintem ismét csak neked fog fájni. :)

Ha ő játszott már veled, szerinted van fölötte hatalmad?

Nincs. Neki a te érzéseid fölött még igen.

Ha mazochista vagy, csináld,

kétélű fegyver, és téged fog megvágni.

A tökéletes bosszú a közöny.

21/L

2017. ápr. 7. 23:29
 20/24 anonim ***** válasza:

játssz vele nyugodtan, de ne vidd túlzásba, mert ha szeret téged, akkor nagyon fog szenvedni és ezt te sem akarhatod, ha igazán szereted őt, akármennyire is "szórakozott" veled

meg kell bocsájtanod neki, ha igazán szereted, és egy gyönyörű SZERELMES PÁR lehettek

SZURKOLOK NEKTEK!

2017. ápr. 7. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!