Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jarnatok olyan ferfiaval, aki szerint a noknek a konyhaban a helye?
Plusz allandoan azon poenkodik, hogy a no lancanak max. a konyhatol a haloszobaig kell elernie, meg hogy a no "tudja mar a helyet".
En gondoskodo, hazias, szerettel teli vagyok mindenki irant, de ennek a kis gyokernek a megalazasait nem turtem sokaig es kiraktam a szuret. Ti eltetek mar at hasonlot?
Nem járnek természetesen.
Nem voltam hasonló helyzetben, mert nem ismerkedem gyökerekkel.
Volt, hogy jártam egy ilyen palival, de amíg nem költöztem vele össze, addig nem tudtam, hogy ezek a nézetei.
Miután megtudtam, h ekörül forog nála a dolog, meg akörül, hogy a nő feladata, hogy kiszolgálja a ffit, menekültem.
Én erre a kijelentésre annyit szoktam mondani, hogy oké. Én abszolút meg tudnék barátkozni azzal a felállással, hogy az én helyem a konyhában van, ebből kifolyólag pedig minden konyhán kívüli teendő a ház urának feladatai közé tartozik.
Sajnos az én párom nem így gondolkozik, szóval kénytelen vagyok a konyhán kívüli dolgokból is kivenni a részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!