Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti jarnatok olyan ferfiaval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti jarnatok olyan ferfiaval, aki szerint a noknek a konyhaban a helye?

Figyelt kérdés

Plusz allandoan azon poenkodik, hogy a no lancanak max. a konyhatol a haloszobaig kell elernie, meg hogy a no "tudja mar a helyet".

En gondoskodo, hazias, szerettel teli vagyok mindenki irant, de ennek a kis gyokernek a megalazasait nem turtem sokaig es kiraktam a szuret. Ti eltetek mar at hasonlot?

2017. máj. 13. 18:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
He?? Ez ma a ferfiassag? El vagyok en maradva, kerem szepen... es meg milyen mai ferfitulajdonsagok vannak, amit en nem ismerek?
2017. máj. 13. 18:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem járnek természetesen.

Nem voltam hasonló helyzetben, mert nem ismerkedem gyökerekkel.

2017. máj. 13. 18:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki hogy lehet hogy a nonek a konyhaba van a helye de a kések is ott vannak :D
2017. máj. 13. 19:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt, hogy jártam egy ilyen palival, de amíg nem költöztem vele össze, addig nem tudtam, hogy ezek a nézetei.

Miután megtudtam, h ekörül forog nála a dolog, meg akörül, hogy a nő feladata, hogy kiszolgálja a ffit, menekültem.

2017. máj. 13. 19:49
 15/23 A kérdező kommentje:
14-es, hat en is kirugtam a csaaaba egy honap utan. Meg dobtam ele egy labtorlot, hogy abba torlje. :)
2017. máj. 13. 19:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem, mégis minek. Itt gyakorin is van rengeteg ilyen pasi.
2017. máj. 13. 21:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Én erre a kijelentésre annyit szoktam mondani, hogy oké. Én abszolút meg tudnék barátkozni azzal a felállással, hogy az én helyem a konyhában van, ebből kifolyólag pedig minden konyhán kívüli teendő a ház urának feladatai közé tartozik.

Sajnos az én párom nem így gondolkozik, szóval kénytelen vagyok a konyhán kívüli dolgokból is kivenni a részem.

2017. máj. 13. 21:18
 18/23 anonim ***** válasza:
én nem gondolkodom így, de ha egy rántottát nem bír összedobni akkor nem egymást keressük.
2017. máj. 13. 22:21
 19/23 anonim ***** válasza:
45 éves vagyok, de baxnám ki.
2017. máj. 13. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:
nem.
2017. máj. 13. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!