Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sikeresebb a nők terén egy nő verő férfi mint egy visszafogott csendes jófiú?
Haverom volt hogy verte a barátnőit mégis mindig volt társa és mindig visszamentek hozzá.
Én csendes visszafogott jófiú vagyok és nem akarnak a nők, minden randi úgy végeződik hogy bocsi de nincs kémia
Drága kérdező, azért, mert te nem találsz párt, nem azt jelenti, hogy a nők az erőszakos pasikat szeretik. Maximum az aluliskolazott réteg, de ott is kétlem.
A hsverodat meg remélem már fejlettek, és büntetését tölti. El nem tudom képzelni mi férfias van az ilyenben, inkább IQ lajt suttyó gyerek az ilyen novero.
"Ezek a nőverő sosem kidobókkal kezdenek ki, nem tűnt még fel senkinek?"
Gondolom, sokan élnek együtt kidobókkal...
Hihetetlen, de sok pasi simán be tudja csapni a nőket.....
Neked a csendes, kicsit kínos személyiségeddel szinte lehetetlen lenne elhitetned egy nővel, hogy magabiztos vagy, de egy agresszív nőverő simán tudja azt tettetni, hogy ő határozott, de nem agresszív, aztán mikor belemanipulálta a nőket a kapcsolatba, akkor kimutatja a foga fehérjét.
A hozzád hasonló "azért nincs csajom, mert túl jó vagyok erre a világra" típusú pasikkal az a baj, hogy árasztjátok, hogy tele vagytok komplexusokkal, meg elnyomott lelki gondokkal, ami ironikus módon hamarabb feltűnik, mintha egy agresszív szemétláda megnyerőnek,
és határozottnak tetteti magát.
"ami ironikus módon hamarabb feltűnik, mintha egy agresszív szemétláda megnyerőnek, és határozottnak tetteti magát."
Hát, ha ez valóban így van és ennyire egyértelmű, akkor aki az utóbbit választja, az nyilván csak magát hibáztathatja :)
#17 ??
Pont az volt a lényeg, hogy NEM tűnik fel, hogy az őrült pasi őrült, csak amikor már késő...
Amúgy meg az általatok elterjesztett sztereotípiával ellentétben nem csak nyuszifiúk és erőszakos állatok vannak a férfiak között, hanem van sok normális is, szóval elsőre simán tűnhet úgy, hogy az erőszakos ezek közé a normálisok közé tartozik.
És Kérdező, így bele gondolva te is fantasztikus ember lehetsz, ha nőverőkkel haverkodsz...
Ez a kérdés megint egy önigazolás lesz, egyszerűben így hangzana: hogy
a nők miért nem jönnek össze egy ilyen főnyereménnyel mint én, miért kell nekik a sz*r?
És
Azért nem kellek a nőknek, mert nem tudják értékelni a jót a nemest, nekik a sz*r kell , vagyis azért nincs párom mert túl jó vagyok.
Egyik sem igaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!