Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van a nőkben ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a nőkben ez az automatikus visszautasítás? Még olyan nőkben is, akik rinyálnak mert nincs pasijuk?

Figyelt kérdés

Tehát bármikor amikor ráírok egy nőre, aki éppen panaszkodik, hogy nem kell senkinek, akkor vagy vissza sem ír, vagy valami bunkó elutasítót ír vissza, anélkül, hogy egyáltalán a külsőmet láthatta volna. Az is lehet, hogy Brad Pitt vagyok és egy arab olajsejk vagyonával rendelkezem, mégis bunkón visszautasít. Mert még ha látná a külsőmet és nem jönnék be neki, akkor megérteném, hogy lekoptat, de így hogy semmi nem indokolja... így már tényleg logikátlan.

Miért van a nőkben ez az automatikus visszautasítás, ha egy férfi ismerkedni akar vele? Talán azért, mert olyan qrva sok pasi nyomul rájuk, hogy már elegük van? De akkor miért nem találnak pasit?

2017. máj. 12. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

Mert ezt olvasták a cosmoban, és ezt látták a szexésnyújorkban. "Niiincs noormális pasiiii" de a normális az "fúúúúj de uncsiiii"

Igen, rohadt sok pasi nyomul egy átlag nőre, és azért nem találnak pasit, mert elutasítják/ senki sem elég jó nekik, csak a macsek.

2017. máj. 12. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű rossz már az első mondatot. A Szia hogy Vagy? Szia Ismerkedünk? Vagy túl hosszú regényt ír magáról elsőre bemutatkozásként. Így nem egy jó kezdés. Erre mit lehet visszaírni? Főleg az előbbi. Mit mondanék hogyan vagyok, mikor még soha nem beszéltünk.
2017. máj. 12. 12:23
 13/16 anonim ***** válasza:
5%
Mert az ilyenek csak panaszkodni szeretnének és nem pasizni? A legtöbb embernek csak közönség kell a sirámai elviseléséhez. Nagyon kevésben van meg a valódi tenni akarás.
2017. máj. 12. 12:52
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Itt az oldalon?

Elképzelhető,hogy a sok kamu felhasználó között már nem bíznak senkiben.

Van olyan ismerősöm aki több néven is hülyíti itt a nőket.-Nagy sikerrel:D

A nők ovatosabbak...,-persze nem az "unatkozom és feljövökide mert az olyan izzzgi" típusokra gondoltam.

2017. máj. 12. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Szabad sírni. Semmi nem fog változni tőle, de ez van. Én mindenben olyan vagyok, hogy ha az, amit akarok, nincs, akkor nem kell más. Sírhatok, hogy nem mindenki Chris Hemsworth. Pasik is sírhatnak, hogy nem mindenki Kate Upton. Aztán vannak, akik hülyítik egymást, hogy "nekem te kellesz", miközben a fent említett genetikai csodákra gondolnak szex közben.
2017. máj. 12. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem csak a társkeresésről szól az élet. A nőknek is van magánéletük és az nem azt jelenti, hogy ha nincs kivel, akkor találniuk kell rögtön valakit akivel dughatnak.

Még mindig olyan szinten tart a társadalom, hogy elvárja a nőktől, hogy szinte mindig mosolyogjanak. Elvárja, hogy csinosan nézzenek ki. Elvárja, hogy a kanos főnöknek a lealacsonyító, szexista bókjaira kedvesen reagáljanak. Elvárja, hogy ha idegenek az utcán leszólítják őket, akkor arra sose bántóan reagáljanak. Különben megbélyegzik ezeket a nőket sértő jelzőkkel, például azzal, hogy frigidek, flegmák, szűzk**vák stb. Csak azért, mert a saját akaratuk szerint cselekedtek és nem mások elvárásainak megfelelően. Jöhetne már egy igazi feminizmus ebbe a társadalomba, ami most van, az csak kirakatba elég. Nincs eredménye.

Itt van egy jó cikk, aminek a vége felé van a lényeg leírva, beidéztem amúgy: [link]

"A mosoly nemcsak a kedvesség, a megközelíthetőség jele, hanem a gyengeségé, a sebezhetőségé, az alárendeltségé is – gondoljunk csak bele, egy magát erősnek, céltudatosnak, komolynak tartó férfit nem igazán azonosítunk a mosolyával. Vagyis, ha ezt kérjük egy nőtől, akkor belekényszerítjük az úgynevezett gyengébbik nem skatulyájába, sztereotípiák közé szorítjuk a létezését."

2017. máj. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!