Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a külsejüket okolja sok férfi, amiért nincs sikerük a nőknél, amikor szinte mindig nem ez a probléma?
Nagyon sok csúnya férfinak és nőnek nincs barátnője vagy felesége. De egy olyan jól kinéző férfit sem ismerek, aki ne találna bármikor barátnőt magának.
Kérlek, áruld el, hogy mi a hiba azoknál az ismerőseimnél, akiket első látásra elküldenek.
Ha megismersz egy olyan embert, akit amúgy nem találsz szépnek, jóképűnek, akkor egyből szebbnek látod majd:)
Nekem az egyik volt párom kimondottan nem tetszett arcra, de ahogy ismerkedtünk, teljesen levett a lábamról; kedves volt, figyelmes, vicces. És azt vettem észre, hogy külsőre is egyre jobban tetszik. Amikor beleszerelmesedtem, már nem is értettem, hogy hogy a fenébe nem tetszett első látásra?..:D
Én elhiszem 12-es válaszát, mert megéltem a dolgot jómagam is.
Ellenben nekem is van egy személyes példám, a nagybátyám.
Arról az emberről ha akarnék se tudnék szépet mondani, mert minden megvan benne, ami egy normális nőt taszít. Börtönviselt, csóró, masszív cigis, mindenki más hibás az ő helyzetéért de benne aztán nincs hiba, a szája égig érő. 50 éves korára még mindig az anyukájához jár kölcsönért. Nincs az a pénz ami neki elég lenne, máma hopp, holnap kopp. Mindenhol tartozása van. Bárlistás. Arról nem is beszélve, hogy az életvitele igencsak nyomot hagyott a külsején.
És mégis valamiért mindig talál magának nőt! Tele a környezetünk az ő zabigyerekeivel... olyan család is volt, aki rájött, hogy a lányuk terhes a nagybátyámtól, és inkább vállalták, hogy ők fölnevelik a picit, csak a nagybátyám szálljon le a lányukról! (pedig ez még akkor történt, amikor még számított, hogy neve legyen a gyereknek).
És mégis... mikor kijött a börtönből, túl volt egy váláson egy présházba lakott, és az első munkahelyén ahova elment dolgozni, ott szédítette a nőket. A présház tulaja nekünk panaszkodott, hogy bordélyt csinált abból a bungalóból.
Szóval önmagában az, hogy valaki nem gazdag, nem aranyifjú az nem ok arra, hogy ne legyen nője! Mert gusztustalan emberek is jutnak pinához.
A probléma sokkalta összetettebb, mint ami a kirakatból játszik.
Sokan nem latjak a valodi problemat, fekete-feheren fogjak fel a dolgokat, es ez mindket oldal kepviseloire igaz.
Most telefonrol vagyok, nem szeretek sokat igy irni, de este otthon kifejtem, ha nem felejtem el. Vigyazat, mert ertelmes velemeny lesz, amit ha valaki szokas szerint azzal akar elintezni, hogy 'csak nyavalyogsz es valojaban a szemelyiseged rossz' pont abba a hibaba esik, amirol az elejen beszeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!