Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a külsejüket okolja sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a külsejüket okolja sok férfi, amiért nincs sikerük a nőknél, amikor szinte mindig nem ez a probléma?

Figyelt kérdés
Nagyon sok csúnya férfinak van felesége barátnője stb. Miért a külsejüket okolják ezek a sikertelen férfiak, amikor nem ez az ok legtöbbször.
2017. máj. 12. 09:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%

ha pénz van, van feleség is :D

miért ne okolnánk a külsőnket?!

te is szívesebben simerkedsz egy sármos férfiaval, mitn egy átlagos, vagy az alatti csúnyácska arcúval nem?

ne legyél álszent

2017. máj. 12. 09:13
 2/24 anonim ***** válasza:
67%

Mert valamire fogni kell, csak nem ismerhetik be, hogy teljesen meg kellene változniuk belül, és amit eddig csináltak és elértek az életben, az egyenlő a nullával.

F

2017. máj. 12. 09:14
 3/24 anonim ***** válasza:
25%

"...szinte mindig nem ez a probléma."

Helyesen:"Szinte sosem ez a probléma." Igazad van, néha a nyelvtan és a helyesírás is bejátszik:)

2017. máj. 12. 09:17
 4/24 Krukutyán Levente ***** válasza:
73%
Azért, mert magukból indulnak ki. Felszínesek. Plusz kényelmesebb nem megváltoztatható dologra fogni a sikertelenséget, így jogosnak érezhetik az önsajnálatba merülést és feloldozzák önmagukat így bármiféle változás, cselekvés alól.
2017. máj. 12. 09:19
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
Jogos. Amit itt felsorolnak, milyennek kell kinézni egy pasinak, milyen gazdagnak kell lenni, ezektől én nagyon messze vagyok. Mind ezek ellenére, ha fel tudom egy nő figyelmét kelteni, életben tudom tartani az érdeklődését, mondhatni, nyert ügyem van. Természetesen, ez nem minden nőnél sikerül. Annyinál viszont igen, hogy legyen olyan párom, amilyet én szeretnék.
2017. máj. 12. 09:28
 6/24 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon egyszerű ez. Mert azt lehet látni, hogy a jóképű, jó pasiknak mind a tíz ujjára jut egy másik nő. Ott legyeskednek körülöttük, füligérő mosolyokat kapnak, Facebookos likerohamokról és kommentben kapott szivecskékről, *.*, bókokról már nem is írok, stb. Egy nem éppen előnyös srác meg általában ezekből semmit nem kap, sőt sokszor még csúnyán le is pattintják őket. A jó pasi is kap elutasításokat, de könnyen túllép rajta, mert tudja, hogy van vagy két tucat csaj aki rá gondolva alszik el minden este nedvesegő bugyival.

Próbáld meg elmagyarázni a férfiaknak, hogy nem azért nem kellenek a nőknek, mert csúnyák hanem, mert a jellemük a rossz. Ezt azért lesz lehetetlen, mert eszükbe jut a haverjuk, aki jól néz ki, hetente más csajt tud megdugni és közben meg a környék legtaplóbb egyéne. Szerinted mennyire tudod így ezt elmondani? Arról beszélsz, hogy rendes pasi kell és nem a külső a lényeg, közben ő mit lát a haverján? Arányos test, sármos arc, lekezelő duma, vakítás és megcsalások sorozata, de már vagy 20 csaj megvolt neki. De nem kell parasztnak lenni annak a havernak, ha randes akkor járhat már a harmoncadik megfektetett nőjénél.

Ezt nem támadólag írtam és én bele sem esek a kérdésben szereplő srácok körébe. Egyszerűen gondolkozz el ezen és egy nagy részét ebből megtudod válaszolni a kérdésednek.

2017. máj. 12. 10:10
 7/24 anonim ***** válasza:

[link]

Kisarkított nagyvilági példa. Rabló börtöntöltelék, jelleme gondolom szintén nem olyan mint egy intelligens férfié. De a nők felszedésével nem hinném, hogy sok gondja akad. És akkor mondd el egy nem éppen férfiideál kinézetű srácnak, hogy a belsője a lényeg.

2017. máj. 12. 10:18
 8/24 Krukutyán Levente ***** válasza:
Jól mondod, tényleg kisarkított példa. Azért, mert egyes nőknek mindegy, hogy a srác rabló, ha kék szeme van vagy hogy ha bunkó a srác, de sármos, attól még nem lesz minden nő ilyen távolról sem. (Amúgy ilyen mentalitású "nők" kiknek kellenek egyáltalán?)
2017. máj. 12. 10:34
 9/24 anonim ***** válasza:
Ezt hoztam példának, mert a hétköznapjaimból hiába írok példát, azt akárki írhat. Ezzel csak szemléltetem ezt a jelenséget. Hétköznapokban persze nem egy börtönviselt ember szintjére kell gondolni.
2017. máj. 12. 10:45
 10/24 Diavolino44 ***** válasza:

#6 persze igazad van, csak most gondolj bele. Adott egy nem elonyos kulseju srac aki szepen beletorodik abba, hogy szuzen fog meghalni, vagy maximum az elhizott vagy apolatlan lanyok jutnak neki.

Ahelyett, hogy azt mondana, oke elfogadom, nem vagyok sarmos, nem vagyok, gazdag, mi az amivel ervenyesulhetnek a "huspiacon".

Van egy haverom, aki 120 kg s nem izom, ;) . Vizenyos szemek, zsiros haj. Ennek ellenere, az osszes baratom kozul neki volt a legtobb noje. Egy ido utan immunis lett a visszautasitasra. S megtanulta, hogyan kell a dumajat hasznalni, hogy a bugyi lecsusszon a csajokrol. Nyilvan nem topmodellek, de volt kozottuk par egesz normalis lany is. Az egyik csajt ugy dugta, meg, hogy az anyja 3 meterre aludta kanapen. :D

2017. máj. 12. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!