Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok valakivel, aki nem az igazi?
Nem tudom miért kell belekötni minden egyes szóba. A kérdező egyszerűen arra kíváncsi, hogy együtt legyen e valakivel, aki rendes, megbízható, de a kérdező nem érzi azt, hogy úgy igazán szerelmes lenne a férfiba, vagy maradjon egyedül és várja, hátha jön a Nagy Ő.
Kérdező, szerintem, ha van lehetőséged, vágj bele, ha eleinte nem is, de lehet, hogy találsz az illetőben valami olyat, ami nagyon megfog, es még akár ő is lehet az nagy ő.
Én tudtam értelmezni a kérdést, és értettem, hogy a kérdező általánosságban ír.
Kedves kérdező, én 29 éves nő vagyok, és én is sokszor elgondolkoztam már ezen. :) Hiszek abban, hogy mindennek oka van, mindenből meg kell tanulnunk valamit, és ha eljön az ideje (önmagunkat elfogadjuk, szeretjük, egyedül is megtaláljuk a boldogságot, stb.) tehát önmagunkban is teljes egészek vagyunk, akkor fog majd jönni az a bizonyos "igazi", vagy akárhogy is nevezzük:) aki mellett megállapodunk és boldogok leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!