Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ez ellen tenni?
Figyelt kérdés
Lassan 23 éves vagyok mégis olyan az arcom mint egy 15 évesnek. A probléma abból adódik hogy így esélyem sincs találni barátnőt, mert kisfiúnak néznek. Ez genetika vagy lehet tenni ellene? Gyúrni nincs időm mert rengeteget dolgozom.2017. máj. 9. 23:22
1/5 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek ez bejön. Nekem pl kifejezetten gyengéim az ilyen férfiak, de hozzá kell tenni, én sem nézek ki annyinak, mint amennyi vagyok. Párom 25, én 26, és elég gyakori, hogy elkérik a személyinket, mert nem nézik ki belőlünk a 18-at sem. Mi meg jót nevetünk ezeken a helyzeteken.
Úgyhogy ne aggódj, biztosan vannak még hozzám hasonló, picit kattant nők :)
De ha mindenképp változtatni akarsz, akkor az arcszőrzet sokakat öregít, persze, csak ha meg tudod növeszteni. Öltözködéssel, és megfelelő frizuraválasztással is lehet alakítani ezen.
2/5 anonim válasza:
Par ev mulva milyen halas leszel ezert... :)
3/5 anonim válasza:
Nem baj az időhiány, mert kimondottan arcra nem lehet gyúrni. Amúgy meg igen, később még előnyödre vállik ez a tulajdonság.
30/f
4/5 anonim válasza:
Ne akarj tenni ellene, jól jön az majd még, sokaknak tetszik szerintem. Tőlem is elkérik a személyimet sokszor. 25N
5/5 anonim válasza:
Kisugárzás is sokat számít, ha több az élettapasztalatod, azt az arcod is visszatükrözi. Sok nőnek egyébként tetszik a fiatalos arc, de ha nagyon zavar, akkor arcszőrzet, más frizura, edzés is segíthet valamennyit (kifogás a rengeteg munka, mások is meg tudják oldani sok munka mellett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!