Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen, hogy szétidegeskedem magam és belemagyarázom a "jelekbe" azt, hogy a kiszemeltemnek, akinél (jelenleg) semmi esélyem, van valakije?
Figyelt kérdés
Lehet nyomorékozni, magamat is annak tartom de nem tudok tenni ellene. Elítélem az összeesküvés-elméleteket gyártókat, de most ugyanezt csinálom a magam szintjén. Ha így folytatom az egészségem is rá fog menni.2017. ápr. 28. 14:05
1/15 anonim válasza:
Esetlegg derítsd ki, hogy van-e valakije, akkor legalább nem kell elméleteket gyártani. Nézz utána neten, vagy kérdezz meg valakit. Ha esetleg a kiszemelteddel is beszélsz, van esélyed kideríteni. Az meg, hogy mennyi esélyed van, nem csak rajtad múlik.
2/15 A kérdező kommentje:
Már ott tartok hogy bárcsak meg se ismertem volna. De ezt is csak magam miatt mondom, nem is értem mi vezethetett ehhez.
2017. ápr. 28. 14:11
3/15 anonim válasza:
Miért gondolod magad esélytelennek? Mi a baj vele vagy veled?
Nincs önbizalmad, az egy dolog, biztos megvan az oka. De ha változni akarsz, akkor valamit tenned kell. Legalább annyit, hogy tapasztalatokat gyűjtesz.
4/15 A kérdező kommentje:
#3 Egy nagy baj van velem, hogy ennél jobban már nem tudom túlgondolni a dolgokat ilyen téren. Sehol máshol nem jön ez elő, gond nélkül spontánul megcsinálok akármit, önálló vagyok, de ha róla vagy valami más lányról van szó, egy idő után elvesztem a gondolataim felett az irányítást.
2017. ápr. 28. 14:22
5/15 anonim válasza:
És mi a bajod magaddal? Mert valami oka biztos van, hogy így túlgondolod a dolgokat.
6/15 A kérdező kommentje:
#5 Ez az egy bajom magammal, a túlgondolás. Nem a külsőm miatt vagyok ilyen, azzal semmi gond, de az egész érzés kihat a viselkedésemre, mozgásomra, tetteimre, ebben biztos vagyok.
2017. ápr. 28. 14:30
7/15 anonim válasza:
Az utolsó válaszokig azt gondoltam, hogy nőnemű a kérdező.
A nőkre jellemző ez a túlgondolás.
Igyál egy sört, vedd be a leszarom tablettát, és legyél végre férfi, ne nő....
8/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Férfi, vagy nő? Milyen jelekre gondolsz? Miért nincs nála esélyed? Kifejted? Akkor többet tudnánk segíteni.
Az már pozitív, hogy addig eljutottál, hogy beláttad, hogy ez nem normális így.
9/15 anonim válasza:
Mennyi kávét iszol te fickó?
Vagy szedsz valami pörgetőt?
10/15 A kérdező kommentje:
#9 Ritkán iszok kávét, rám a koffein is úgy hat hogy rosszul leszek tőle egy adag után, sem mint éber. Ezt a túlgondolkodást ne úgy értsd és nem úgy képzelj el hogy pörgök, nyugis típus vagyok, csak az agyam jár állandóan, néha magától.
2017. ápr. 28. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!