Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mertem még soha kőzeledni soha nőkhöz akkor lehet hogy segítséget kéne kérnem? Közel vagyok a 30 hoz! Lehet hogy már késő nekem? Lehet ez ellen tenni valamit?
Mert mondjuk még 40-50 éve hátravan? :D
Kérj segítséget, akár valamilyen PUA fórumon (nem kell fizetni senkinek méregdrága tanfolyamokért, inkább keress haverokat, akikkel eljárogatsz ismerkedni és ők segítenek benne, akár csak azzal, hogy "rugdosnak", ha nem mersz odamenni valakihez).
Puás dolgok eddig nem segítettek!
Egyetlen egy barátom sincsen!
Eléggé lehetetlen a helyzetem!
Oké, 30 éves vagy. Én rendkívül későn érő típus vagyok, 20 évesen lett először barátnőm. Ezzel nincs gond, csináltam helyette mást. Az sem feltétlenül probléma, hogy nincsenek barátaid, bár nem előny. Viszont két elég fontos dolog kiesett az életedből, felmerül a kérdés, hogy mégis mit csináltál 30 éves korodig?
Mert van olyan, hogy valaki nem foglalkozik a szociális, romantikus dolgokkal, és tanul, meg rengeteget dolgozik, aztán 30 évesen már több vállalkozás tulajdonosa, vagy esetleg középvezető egy menő munkahelyen. Neked sikerült elérni valami ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!