Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, hogy szétidegeskedem magam és belemagyarázom a "jelekbe" azt, hogy a kiszemeltemnek, akinél (jelenleg) semmi esélyem, van valakije?

Figyelt kérdés
Lehet nyomorékozni, magamat is annak tartom de nem tudok tenni ellene. Elítélem az összeesküvés-elméleteket gyártókat, de most ugyanezt csinálom a magam szintjén. Ha így folytatom az egészségem is rá fog menni.
2017. ápr. 28. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha nem gond, itt írok az üzenetre.

Első körben tényleg higgadj le picit. :)

Lehet, hogy nagyon idealizáltad a lányt és igazából nem is olyan, amilyennek gondolod. Ennyi találkozás után nem lehet megismerni valakit.

Plusz említetted, hogy vannak élményeid vele.

Meg kéne próbálnod más lánnyal is élményeket szerezni.

Persze az is opció, hogy beszélsz vele, jobban megismered és nem kreálod ezt a helyzetet tovább magadnak. :)

2017. ápr. 28. 15:42
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Aláírom hogy nem ismerem még eléggé, de szerintem így is fényévekkel előrébb járok azoknál, akik 1-2-3. randin már le is fekszenek egymással.
2017. ápr. 28. 15:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha jelenleg semmi esélyed, mit számít?! Miből gondolod változik az állapot és lesz esélyed?

Az írásodból ítélve, nagyon úgy tűnik az illető nem is tudja mit érzel.

2017. ápr. 28. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem a lefekvésre gondoltam én sem. Nem is vagyok híve ennek a feküdjünk össze mindekivel ismerkedés címszó alatt dolognak.

Nem veszítesz semmit, ha próbálkozol nála. Ennél még az is jobb.

2017. ápr. 28. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem eddig az ilyen beigazolódott szinte mindig.....
2017. ápr. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!