Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből ered az a tévképzet itten, hogy hatalmas férfitöbblet van?
Nagyon sok kérdésnél olvasom, hogy hatalmas férfi többlet van, ezt nagyon nem így látom. Biszexuális férfiként a nőket férfiakat is figyelem és bizony csomó nő van.
Tömegközlekedési eszközökön is legalább annyi nőt látok, mint pasit, de suliban, munkahelyen több volt a nő. Most járok nyelvtanfolyamra ott is több a nő. Ok, egy infó vagy mérnök szakon valóban férfi többlet van, de összességében nem látok férfit többletet.
Akik ezt a hatalmas férfitöbbletet emlegetik, azok valójában a társkeresésben gondolják ezt. Teljesen felesleges ide az iskolát vagy a munkahelyet belekeverni (de hogy rontsam a statisztikát, nálunk 35 férfira jut 2 nő). A KSH adatai szerint valóban egy kicsivel több a férfi (45 év alatt), viszont nem számottevően. Párkeresés szempontjából a 18-30 éves nők a legkeresettebbek, őket keresi a 18-60 közötti férfiak túlnyomó része. Így már nem is nehéz belátni, hogy 1 (18-30 közötti) nőre 3-4 férfi jut. 30 felett kezd csökkenni ez az arány, ott már csak 1-2 férfi jut 1 nőre, 40 felett pedig átfordul.
A nők részéről ezért nehéz a párválasztás fiatalon. Titkon mindegyikük az izgalmas, nagyszájú "ki ha én nem" típusú férfiakat keresi, akik viszont nem a hűségükről híresek. Ezek a férfiak simán ott fogják hagyni a 35-40 éves feleségüket vagy barátnőjüket (akár gyerekkel is) egy fiatalabbért. Ezek a nők viszont már nehezebben fognak újra partnert találni.
#kérdező: Persze az is lehet, hogy te mozogsz rossz körökben, illetve az egésznek csak egy kis szeletét látod. Az állításod abban az esetben érzem helyesnek, ha a 40 feletti generációról írtad. Alatta mint már írtam, több a férfi mint a nő (ha csak kevéssel is), így lehetetlen, hogy több egyedülálló nő legyen, mint férfi.
De ha nekem nem hiszel, akkor parancsolj: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!