Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miből ered az a tévképzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből ered az a tévképzet itten, hogy hatalmas férfitöbblet van?

Figyelt kérdés

Nagyon sok kérdésnél olvasom, hogy hatalmas férfi többlet van, ezt nagyon nem így látom. Biszexuális férfiként a nőket férfiakat is figyelem és bizony csomó nő van.

Tömegközlekedési eszközökön is legalább annyi nőt látok, mint pasit, de suliban, munkahelyen több volt a nő. Most járok nyelvtanfolyamra ott is több a nő. Ok, egy infó vagy mérnök szakon valóban férfi többlet van, de összességében nem látok férfit többletet.

2017. máj. 8. 22:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%
Abból, hogy hatalmas férfitöbblet van, legalábbis a fiatal korosztályban. Az öregek fordítják meg az arányt, mert a nők tovább élnek. Az, hogy suliba, munkahelyen milyenek az arányok, leginkább attól függ, hogy milyen szakról és milyen munkahelyről van szó. Ami tény, hogy több fiú születik, mint lány, plusz több nő vándorol ki külföldre, mint ahány férfi, és még ez is rontja az itthoni arányokat.
2017. máj. 9. 07:42
 22/29 A kérdező kommentje:

Honnan vettétek hogy inkább a nők vándorolnak ki... ugyanis ez tévedés

[link]

2017. máj. 9. 07:56
 23/29 Krukutyán Levente ***** válasza:
64%
Ne akarj olyanokkal vitázni kérdező, akik kifogásokból építettek maguknak egy negatív illúzió világot, ők már el szakadtak a realitástól, meg győzhetetlenek.
2017. máj. 9. 08:01
 24/29 anonim ***** válasza:
26%

Akik ezt a hatalmas férfitöbbletet emlegetik, azok valójában a társkeresésben gondolják ezt. Teljesen felesleges ide az iskolát vagy a munkahelyet belekeverni (de hogy rontsam a statisztikát, nálunk 35 férfira jut 2 nő). A KSH adatai szerint valóban egy kicsivel több a férfi (45 év alatt), viszont nem számottevően. Párkeresés szempontjából a 18-30 éves nők a legkeresettebbek, őket keresi a 18-60 közötti férfiak túlnyomó része. Így már nem is nehéz belátni, hogy 1 (18-30 közötti) nőre 3-4 férfi jut. 30 felett kezd csökkenni ez az arány, ott már csak 1-2 férfi jut 1 nőre, 40 felett pedig átfordul.

A nők részéről ezért nehéz a párválasztás fiatalon. Titkon mindegyikük az izgalmas, nagyszájú "ki ha én nem" típusú férfiakat keresi, akik viszont nem a hűségükről híresek. Ezek a férfiak simán ott fogják hagyni a 35-40 éves feleségüket vagy barátnőjüket (akár gyerekkel is) egy fiatalabbért. Ezek a nők viszont már nehezebben fognak újra partnert találni.

2017. máj. 9. 08:19
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
Társkeresésben biztos az van, de így kijelenteni, hogy hú, de baromi nagy férfitöbblet van, nettó baromság. Csak épp a férfiak nagy része 18-50 éves korig bezárólag leginkább a 20-28 éves csinos, vékony, feszes testű, hibátlan bőrű, szép hajú nőkre utazik... nyilván egy ilyen nőre jut 10 pasi is.
2017. máj. 9. 10:39
 26/29 anonim ***** válasza:
14%
Akkor miért van az, hogy majdnem minden nőnek van pasija, de a férfiaknak minimum a fele egyedülálló?
2017. máj. 9. 17:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, te miről beszélsz? Tele a társkereső nőkkel, plusz nekem is rengeteg egyedülálló nő ismerősöm, kollégám van, én is az vagyok...
2017. máj. 9. 20:04
 28/29 A kérdező kommentje:
26. Nagyon rossz körökben mozogsz......nekem az összes férfi ismerősöm foglalt....szerintem több a szingli nő mint férfi
2017. máj. 9. 20:29
 29/29 anonim ***** válasza:

#kérdező: Persze az is lehet, hogy te mozogsz rossz körökben, illetve az egésznek csak egy kis szeletét látod. Az állításod abban az esetben érzem helyesnek, ha a 40 feletti generációról írtad. Alatta mint már írtam, több a férfi mint a nő (ha csak kevéssel is), így lehetetlen, hogy több egyedülálló nő legyen, mint férfi.

De ha nekem nem hiszel, akkor parancsolj: [link]

2017. máj. 10. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!