Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hasonlót a hasonlóval, vagy ellentétek vonzzák egymást?
Figyelt kérdés
Csomószor hallom hogy ronda pasi szép nőt szeretne, vagy igénytelen férfi igényes nőt vagy határozatlan lány határozott férfit stb
Ugyanakkor hasonlókat is keresünk, sportos ember sportos társat vagy határozott nő szintén határozott férfit.
2017. máj. 8. 20:25
1/6 anonim válasza:
Én külsőleg olyat szeretnék, aki tetszik. Bebizonyosodott már hogy akitől leesik az állam, az sok embernek átlagos. Belsőleg is hasonló gondolkodásút választanék, és nem ártana ha benne meg vannak azok a tulajdonságok, amikben nekem hiányom van, arra vágyom hogy eltanuljam tőle. Ez utóbbi pedig akkor a legjobb ha kölcsönös, és én is tudom valamire tanítani.
2/6 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. Amíg az ember facér, leírhatja egy papírra, hogy milyenre "vágyik", vagy hiszi hogy vágyik, de aztán évek múltán hulla szerelmesen rájön nem ettől függ...
3/6 anonim válasza:
Hasonlót leginkább. Kár, hogy cserébe valószínűleg olyan ronda lesz, mint a világháború, de úgy tűnik ez kőbe vésett dolog.
4/6 anonim válasza:
Sztem ellentéteknek és egyezéseknek is kell lennie egy kapcsolatban. Azok a jó ellentétek amik nem vitát generálnak hanem segítik vele a másikat. És azok a jó egyezések amik építő jellegűek és nem lehúzó jellegűek.
5/6 anonim válasza:
erősen extro-intro páros pl nagyon nehézkesen tartható fenn
6/6 anonim válasza:
Kellenek hasonlóságok és különbségek. Az se jó ha ellentétesek az se ha egyformák. A hasonlóságok tartják össze a párokat,segítik át a problémákon, a különbségeknek hála pedig kikészítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!