Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan jön ez a baromság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jön ez a baromság, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés
Tudom, a mágnesből... de a kapcsolatokra honnan jön? Ennyi erővel akármi mást is átemelhetünk a fizikából, ami tetszik. Miért kezdték el ezt kapcsolatokra mondani, és ti láttatok már erre példát úgy, hogy az működött volna?
2016. dec. 16. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Az esetek túlnyomó részében egy férfi egy nőt akar magának. Alapvetően innen.

De általában a meleg pároknál is valaki a férfi és valaki a nő szerepét tölti be ha jól tudom.

2016. dec. 16. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
ez olyan faxság mint a "pénz nem boldogít" minden szitúációra van ilyen hülyeség.a zsidó és palesztin ,a kővér és sovány a gazdag-szegény bíztos vonza egymást?!
2016. dec. 16. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem van benne valami hogy az ellentetek vonzal egymast. A mostani baratnommel is eg es fold a kulonbseg kozottunk, tokeletesen masok vagyunk minden teren. O gyonyoru en meg rondasag vagyok :D

O nagyszaju hirtelen termeszetu en meg csendes gyilkos vagyok :)

2016. dec. 16. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Nézz körül: a szőkéknek a barna tetszik, a barnáknak a szőke, az alacsonyaknak a magas, a kövéreknek a sovány, stb.

Nagyon sok párt ismerek, ahol az asszonyka ilyen kis "halovány sváb" típus: világos haj, világos szem, fehér bőr. A férje pedig barna hajú, barna szemű, nyáron is könnyen feketére barnul.

Vagy ahol a kis pici lánynak égimeszelő pasija van.

Meg ahol a töltöttgalamb alkatú csaj vékony, vagy sportos pasival jár, a mackós nagydarab srácnak meg 35 kilós barátnője van.

És ezek a kapcsolatok mind működnek!

De ha nem a külsőt nézem, akkor is sok házaspárnál látom, hogy vagy a nő szájasabb, a férje meg csendes, vagy pont a férfi a nagyhangú, és a nő a szelídebb, hallgatag.

Ezek között 10, és 30 éves házasság is van, tehát már talán rá lehet mondani, hogy működő kapcsolatok. :P

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy két szőke, vagy két vékony ember, esetleg két csendes soha nem fog jó párost alkotni, csak náluk valahogy nem áll meg senki csodálkozni, hogy "Hát ezek vajon mit esznek egymáson? Annyira különbözőek."

2016. dec. 16. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem nem igaz a mondás. Mert tudom, hogy vannak ilyen párok, de ők nem hiszem, hogy EZÉRT lennének egy pár.
2016. dec. 16. 18:49
 6/8 A kérdező kommentje:

"Nagyon sok párt ismerek, ahol az asszonyka ilyen kis "halovány sváb" típus: világos haj, világos szem, fehér bőr. A férje pedig barna hajú, barna szemű, nyáron is könnyen feketére barnul. "

És ha átfesti a haját, szakítanak?

2016. dec. 16. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Láttam, tapasztaltam már ilyet. Pl. az egyik fél egy nyughatatlan egyén, a másik pedig egy nyugis személy. AZ egyik a másik tulajdonságának egy bizonyos részét eltanulta a másiktól.
2016. dec. 17. 06:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen de ez nem válasz arra, amit előtted reagáltam.
2016. dec. 17. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!