Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem fekszik le egy férfival 2-3 randi után az felejtős?

Hajtják a hormonok :D aha :D
Egy férfi tud uralkodni magán,tud uralkodni az ösztönein. :) Felejtsd el az ilyen embert...

22-23:
Mindkettőtöknek egyformán igaza van és ugyanazt mondjátok lényegében.
Ha valaki nem fekszik le veled X randi után sem (úgy hogy közben folyamatosan, normálisan próbálkoztál a dologgal), akkor nem az van hogy szólni kell neki, hogy "ez így nem jó", hanem hagyni kell őt a fenébe.
A 22-es jól mondja, hogy ezek nem szavak szintjén működnek és az tényleg felejtős, aki ezt a dolgot szavakkal felhozza. Cselekedni kell, nem beszélni.

En ott tartok, hogynem erdekes, ha a pasinak nem tetszik, hogy nem akarok lefekudni vele a harmadik randin.
A gond az,hogy ha tenyleg elvezni akarom a szexet, ahhoz nekem bizalom kell, tiszta es az, hogy ismerem a masikat, beszeltunk rola, hogy ki mit szeret, hogy szeret.
Amikor belementem szexbe 1-3 randin, akkor mindig valami szanalmas 2 perces aktus Lett a vege. Ez nekem nem kell koszi. En is elvezni akarom a szexet!

30:
Életem eddigi legnagyobb szerelmével, akivel 2,5 évet voltunk együtt, a második randinkon feküdtünk le egymással.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!