Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randi másnapján nem elérhető akkor felejtős? (25F)
Azt mondta hogy húzós nagyon a csütörtök, és nem is vette fel a telefont kb, de délután írt egy smst, hogy 9-kor lesz elérhető és húzós a napja, 9-kor hívtam, de felvette, h nem jó még, most is próbáltam de nem veszi fel, írtam sms-t, hogy mikor hívhatom, de semmi.
Facen is online de nem reagál.
Felejtős? Én úgy éreztem jól sikerült a randi!!!
Mit reagáljak? Végül is egyszer fel is vette és kedves hangon mondta, hogy később hívjam. Sajnos attól tartok más fiúval találkozik éppen.
Aztán lehet már ágyban vannak.
De lehet nem kéne rögtön a legrosszabbtól tartani, ma már nem akarom hívni.
1:
Ő mondta, hogy 9-kor hívhatom.
2:
Felhívtam és azt mondta KÉSŐBB hívjam.
3:
Felhívtam később és kinyomta.
a.) hiszek neki és hívom majd később
b.) elfogadom, hogy épp más fekszik rajta és hülyíti a fejem
Mi mást tehetnék? Miért függ ez a koromtól? És miért mondod, hogy zaklatom a fenti információk mellett is?
Előre szólt, hogy húzós napja lesz... Most mit vársz...?
Nekem is olyan a munkaköröm, hogy ha húzós napon van, akár este 11-ig is az irodában töltöm az estét. (multinál). Ha ezt már most nem vagy képes tolerálni, akkor nem sok jövőjét látom a kapcsolatotoknak. Higgadj már le egy kicsit. Lehet, h pont ezzel a türelmetlenségeddel riasztottad most el magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!