Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randi másnapján nem elérhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randi másnapján nem elérhető akkor felejtős? (25F)

Figyelt kérdés

Azt mondta hogy húzós nagyon a csütörtök, és nem is vette fel a telefont kb, de délután írt egy smst, hogy 9-kor lesz elérhető és húzós a napja, 9-kor hívtam, de felvette, h nem jó még, most is próbáltam de nem veszi fel, írtam sms-t, hogy mikor hívhatom, de semmi.

Facen is online de nem reagál.

Felejtős? Én úgy éreztem jól sikerült a randi!!!

Mit reagáljak? Végül is egyszer fel is vette és kedves hangon mondta, hogy később hívjam. Sajnos attól tartok más fiúval találkozik éppen.

2017. márc. 30. 22:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj neki egy kis időt és teret, majd keresni fog.
2017. márc. 30. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy zsúfolt nap miatt nem kéne leírnod. Lehet, hogy 9-ig dolgozik, de éjfélig túlórázik, vagy akármi közbejött pl. valakije kórházba került. Vagy bármi hasonló bárkivel előfordulhat. Én se szeretem ha a fenekembe bújnak.
2017. márc. 30. 23:34
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Küldtem neked sms-t

De te arra sem válaszoltál

Egy csomószor bippeltelek

Utána meg kikapcsoltad

Pentru moment aţi accesat

Ezt mondta a telefonod

De az is az én telefonom

Mer' azt is én vettem neked!

2017. márc. 30. 23:34
 14/20 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
2017. márc. 30. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:

#13. Úgy van helyesen hogy "nákéd" :D

30/f

2017. márc. 31. 04:31
 16/20 A kérdező kommentje:
akkor már kúdtám. nákéd.
2017. márc. 31. 04:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyugika. Ha érdekled, majd keres. Ha elkezded pörgetni magad, azt ő is érezni fogja, és elriaszthatod. Nem lehetne csak úgy simán békén hagyni?
2017. márc. 31. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem látok ebben semmi rosszat a hölgy részéről:

Mondta, hogy húzós napja lesz.

Könnyen meglehet, hogy etse 9-kor is még becsúszott valami, ami miatt nem tud válaszolni neked.

Nyugi, türelem, ne keltsd benne azt az érzést, hogy zaklatod, mert akkor könnyen be is rekeszti az ismerkedést.

Ha jól sikerült a randi, akkor meg pláne nincs miért aggódnod ;)

2017. márc. 31. 11:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Már az elején eltolod az egészet.....

Ha valamiben megegyeztek, mondjuk abban hogy este 9-kor rácsörögsz és úgy veszi fel, hogy most éppen nem jó, akkor kutya kötelessége lenne neki jelentkeznie, ha a programja befejeződött és éppen ráér.

Ez a kölcsönösség, ez a másik fél iránti tisztelet. Ha magától nem jut el arra a szintre, hogy neki illene jelentkeznie, akkor már régen rossz.

Rakjad magad takarékra, ha 1-2 napon belül nem veszi a fáradságot arra, hogy felhívjon ,akkor keresel mást, a leányzót meg messziről elfelejted. Óva intelek attól hogy megsértődj és következtetéseket vonjál le, fogadd el a helyzetedet és lépjél tovább.

2017. márc. 31. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Keresett már azóta?
2017. ápr. 7. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!