Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő aki nem fekszik le egy férfival 2-3 randi után az felejtős?
Nekem nem felejtős. De nem is kamuzok álszentkedve, hogy ha korán lefekszünk akkor abból nem lehet semmi.
Mindegy hogy 5. 6. 8. randi után vagy 1 randin, ha tetszik akkor tetszik, és kész.
Tehát: te még nem szeretnél vele lefeküdni, még nem élveznéd. Őtcez nem zavarja, akkor is dugni akar.
Mit akarsz ilyen önző embertől???
Életem legnagyobb szerelmével, akivel 2,5 évet voltunk utána együtt, a második randin feküdtünk le.
Általában megtörténik a dolog ilyen 3-5 randi után. De nagyon maximum 1-1,5 hónapot (vagy úgy 5-7 randit) várok. Felnőtt emberekről van szó, akik már nem szüzek, az istenért.
Amit írtak korábban, az igaz: Aki tudatosan várat viszont mást ("hát én biztos nem fekszem le 6 randinál előbb, akkor sem ha ő nekem a Nagy Ő"), az pont ugyanolyan rossz, mint aki elküld a fenébe mert három randi után nem feküdtetek le
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!