Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagban 10-ből hány lánynak tetszenek a magas izmos férfiak, és hánynak nem?
#1: Gúny ide, gúny oda, nem jársz messze a valóságtól.
Kérdésre a válaszom: egyértelműen tízből tíznek bejön. Ki az a hülye nő, akinek ne jönne be...
Mi ez a sok statisztikai jellegű kérdés mostanában? :D
Nem tudom, hogy pontosan hánynak, de kereken 10-nek már tuti nem, mert engem mindig is taszított az erős izomzat, és azt sem szeretem, ha ki kell törnöm a nyakamat, hogy fel tudjak nézni valakire (160 centi vagyok, szóval elég gyakori probléma ez nálam).
#5:
Nem tudnál rendesen válaszolni, ha már hozzá szólsz!?!
Lemaradt : 3-4-nek nem...
És akkor azok a pasik akiknek tetszenek a jó alakú, formás fenekű és mellű lányok, ők mind gonoszak és felszínesek? Pont az ilyen kommentekkel áruljátok el magatokat, hogy nálatok nem is azzal van a baj hogy rosszul néztek ki, hanem fejben nem stimmel valami. Egy ilyen buta pasi meg akkor sem kéne ha izmos lenne és magas.
A többségnek bejön, szerintem 10-ből 9 nőnek.
(Durva, hogy egyesekből milyen frusztrációt vált ki egy egyszerű kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!