Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nagy szerepe van a külsőnek a csajok szemében?

Figyelt kérdés

Voltam ma hivatalos ügyeket intézni és nagyon kiöltöztem, úgy néztem ki mint aki gazdag, aranylánc, ing, normálisan megfésült haj, alapból meg kócos haj, pulcsi, melegítő. Na igen de mentem orvoshoz is és a váróban volt 2 lány ott, akartam kérdezni hogy rendel e már a doki, de már mikor arrafelé indultam már ide szegezték a tekintetüket.

Mikor meg normál hétköznapiban vagyok akkor úgy kell szólítani valakit hogy odanézzen egyáltalán.

24 F

2017. máj. 4. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
Engem ugyanannyira megnéznek kapucnis pulcsiban, kócosan, mint ingben, belőtt hajjal. Viszont ha kicsit kiöltözöm, rendezett a külsőm, akkor jobban érzem magam a bőrömben, úgy érzem, sármosabb vagyok, ezért valószínű, hogy a testbeszédem több önbizalmat mutat. Lehet, hogy nálad is ez a helyzet.
2017. máj. 4. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem attól függetlenül nem néznek meg, hogy hogyan öltözöm. Vagy ha igen, nem tűnik fel. Akkor?
2017. máj. 4. 16:25
 13/16 A kérdező kommentje:

igen valóban csak + 10 perc, de reggel nem mindegy hogy 4:00 kor vagy 4:10 kor kel az ember

a pénz is olyan hogy nekem sok tartozásom van, de nem akarom arra fogni, mert van 2 farmerom 1 fehér elegánsabb nadrág, meg 2 fekete öltönynadrág

igazság szerint ezeket nagyon féltem, mert én kb ha évente tudok 1 új ruhát venni

2017. máj. 4. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Turkálóból fillérekért ki lehet fogni jó cuccokat.

Ahogy már fentebb leírták, jobb ruhákban jobban érzed magad, jobb a kisugárzásod és ezt megérzik a nők.

2017. máj. 4. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem fogod elhinni, Kérdező: mert sokan felszínesek. Akkor is, ha letagadják.

'Nuff said.

2018. jan. 16. 03:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Sajnos elég nagy, túlságosan nagy. A nők felszínesek, a külsőt nagyon tudják nézni. Na meg persze a vagyoni helyzetedet.

Nézd meg: jóképű meg gazdag pasasok sohase szinglik, akkor se ha lusta, gonosz, erőszakos fráterek. Nekik ugye nem kell belső értéket villantani, csak a középszernek!

2019. szept. 22. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!