Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nagy szerepe van a külsőnek a csajok szemében?
Voltam ma hivatalos ügyeket intézni és nagyon kiöltöztem, úgy néztem ki mint aki gazdag, aranylánc, ing, normálisan megfésült haj, alapból meg kócos haj, pulcsi, melegítő. Na igen de mentem orvoshoz is és a váróban volt 2 lány ott, akartam kérdezni hogy rendel e már a doki, de már mikor arrafelé indultam már ide szegezték a tekintetüket.
Mikor meg normál hétköznapiban vagyok akkor úgy kell szólítani valakit hogy odanézzen egyáltalán.
24 F
normális pulcsiban, de az is hozzászámít hogy télen ősszel mit vegyek fel?
nem vehetek inget mert fázok
hobbisportolok, oda sem megyek kiöltözve
koszos helyen dolgoztam, oda is "játszós" ruhában mentem, mert sajnálom a normálisat
mióta nem busszal járok azóta is tart ez főleg, ott mindig kiöltöztem de mióta a fél várost átkell hogy gyalogoljam azóta nem veszek fel normális ruhát, abban nem is kényelmes sokat gyalogolni...
a haj meg azért kócos mert nincs ideje az embernek mindig bezselézni
"és nem csak a csajoknak fontos a külső, hanem a fiúknak is. pl, ha én magassarkúban vagyok, akkor sokkal jobban megnéznek"
Hát én biztos nem... :D mindig ez az általánosítás.
Igényesség, öltözködés, ápoltság, ad-e magára az ember? Igen, elég nagy szerepe van. De amúgy erre inkább most jöjj rá, mint még később az életedben.
Én pl gyárban dolgozom, de nem öltözöm olyan csövesen mint a legtöbben akik munkába jönnek korombeliek is (ez nem pénz kérdése). Még műszak végén is szánok +5 percet arra, hogy jól nézzek ki mindig. A barátnőmmel tudod hol ismerkedtem meg? Munka után bementem a boltba kaját venni és ott megszólítottam őt a polcoknál, miután láttam hogy párszor nézett engem előtte.
Amikor jól nézek ki, akkor nagyobb is az önbizalmam, mint amikor például "kócos haj, pulcsi, melegítőben" vagyok.
Sok embernek valamiért rohadt nagy munka és megterhelés hogy napi plusz néhány tíz percet szánjon a kinézetére (ami időt amúgy semmi más értelmessel nem töltene el), mégis nagyon megéri a dolog egyszerűen.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!