Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 30-as férfi piával és konditeremmel (első nem jó, de hasznos) vezeti le a feszültséget, hogy 2 éve nincs párja és sok a visszautasítás, az csak a férfi hibája? Magának köszönheti (rendes, nem ronda, dolgozik, empatikus, stb) csak a magányt?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 22:14
21/25 anonim válasza:
Én egy alkoholista görény vagyok és tapadnak rám a nők.
22/25 anonim válasza:
Egy meglévő házasságot nehezen rúg fel az ember, pláne gyerekkel, de önszántából senki sem ismerkedik piással.
23/25 anonim válasza:
Haggyadmár 22 -es én minden csajomat félrészegen szedtem fel és ők se voltak józanok :D Aztán közösen piálgattunk
24/25 anonim válasza:
Bocsánat, úgy látszik, nők között is vannak alkeszok meg kocsmatöltelékek. Én ilyet nem ismerek nőben, meg sem fordult a fejemben hogy én vagy bármely nőismerősöm összeállna egy pasassal, aki iszik. De akkor meg a kérdezőnek nem átlagos nők között kéne keresgélnie, hanem kocsmákban meg klubokban ahova az ilyenek gyűlnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!